Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yurtdışı veya kuzey ırak'tan nokia n8
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat_002
Üye
Konu Sahibi
yurtdışı veya kuzey ırak'tan nokia n8
slm arkadaşlar ben yurtdışından veya kuzey ırak'tan alınan 2. el nokia n8 arıyorum elinde olupta satmak isteyen var mı ?? elimde nokia x6 16gb yurtdışı tlf var pasaport kayıtlı takas düşünürseniz anlaşabilirsek almayı düşünüyorum...
kraldost
Üye
bende isterim
serhat_002
Üye
Konu Sahibi
olsa bnde istiyorum ama yok gibi... geçenlerde kuzey ıraktan almış birini gördüm fiyatını sordum 200 tl dedi... çin malı felan diil orjinal nokia n8
osmanutuk
Üye
biz teşefona para vermıyoruz turkıyede arakdaşlar) devletimize vergi veriyoruz %38 hemde
telefon çakma felan değil ben kendim inceledim telefon orjinal nokia e5.... nokia software update bağladık yeni yazılım var dedi güllemek istermisiniz yazısı geldi bu çakma olamaz herhalde...
blackbird48
Üye
bir dakka ben mi yanlış anlıyorum ne burda bi çelişki var siz önceki yazınızda 200 tk ye N8 yazdınızdki inanması çok zor şimdi ise e5 diyorsunuz bu bir çelişki değilmi
alia44
Üye
iyi gunler
isterseniz n8 sifir temin edebilirm.fiyat 600 dolar.