Yurtdışı Telefon Aldım 1.5 Aylık Bakar Mısınız Acil !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı Telefon Aldım 1.5 Aylık Bakar Mısınız Acil !
Arkadaşlar Galaxy Nexus aldım 1.5 aylık aldıgım kişi herşeye kefilim pasaport kayıtlı sıkıntı olursa hemen beni bul falan dedi pasaporta kayıt ettirmiş İmei sorguladım IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır ​böyle diyor sıkıntı olur mu ?

babaozgur07

Üye
Sorun olmaz galiba

___kaptan___

___kaptan___

Üye
''geçici olarak kayıt altına alınmıştır'' diyor benim aklım karıştı geçici olarak kayıt altında olması garip :ünlem:

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim söyledim bu şekil diye dedi ki bu işlerle hngi kurum ilgileniyorsa liste sırası var daha sıra gelmemiş hiç bir sıkıntı olmayacak rahat olsun için dedi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kardeşim söyledim bu şekil diye dedi ki bu işlerle hngi kurum ilgileniyorsa liste sırası var daha sıra gelmemiş hiç bir sıkıntı olmayacak rahat olsun için dedi

yani içini rahat ettirmek adına söylemiş sağolsun, lakin geçici olarak kayıt altına alınmıştır diye yazmışın, yani bi zaman sonra kayıt dışı kalması söz konusu olabilir :ünlem:

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadırdiyor bide listeye göre kayıt ediyorlarmış sırayla..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadırdiyor bide listeye göre kayıt ediyorlarmış sırayla..

hm bilemiyorum kayıt konusunda bir bilgim yok ama umarım bir sorun olmaz :tebessüm:

farzet26

Üye
kardes hıc bır sıkıntı olmaz benım arkadasın durumuda oyleydı adamın dedıgı dogru daha sıran gelmemıs

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşler teşekkür ettim gerçekten çok iyi bi telefon galaxy nexus çok hızlı ama şarjı emiyor :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
eyvallah kardeşler teşekkür ettim gerçekten çok iyi bi telefon galaxy nexus çok hızlı ama şarjı emiyor :)

eee o kadar da olsun kardeş :D olmadı bataryayı dayanıklı bişey alırsın bataryası değişiyorsa tabi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt