yurtdışı pasaport a kayıtlı i phone

Sponsorlu Bağlantılar

hakan1047

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışı pasaport a kayıtlı i phone
merhaba arkadaşlar

Yurtdışından gelen İ phone a Danimarka vatandaşı olan birisi kayıt yaptırmış ve türkiyede sadece 1 telefon numarası ile kullanılabiliyor.Dolayısı ile o vatandaşın yaptırdığı kaydı silemediğimiz için pasaport kaydı yapamıyoruz. şimdi benim telefonu kullanmam için ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: r0ket

hakan1047

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bu konu hakkında bilgisi olan bi arkadaş...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
böyle bişi imkansız yurt dısından 2 tane cihaz getirdim 2 side kendi pasaportuma kayıtlı sadece bir numara ile kullanma gibi zorunlulugum yok o işi nasıl becermişler anlamış degilim

aiwa1

Üye
bende anlamadim ben galiba 8 i gecti ve bende almanyadan getirdim kendi uzerime actim alman kimlikle hic bir sorun yok herkat calisiyor ayrica trcel para alirken avea hic para almadan yapiyor dandirik bir kart alirsin hepsi bu

hakan1047

Üye
    Konu Sahibi
valla durum bundan ibaret ve telefon kesinlikle kullanılmıyor telekominikasyon kurumu ile konuştum çözemediler. yurt dışından getrien kişi başvurmalı diyorlar. bilgisi olna varsa lütfen yardım etsin. yada bu telefonu nasıl kırdırabilirim bilgisi olan varmı

dertliii

Üye
arkadaşlar çok yeni iphone kaydetirdim yabancı ülke pasaportuyla.ben çifte vatandaşım bulgaristan ve türkiye vatandaşlığım var yurt dışı cihazı aldım bulgaristana gitmiştim giderkende bulgaristan pasaportunu kulandım türkiye çıkış ve giriş mühürlerini bulgaristan pasaportuna vurdu buraya gelince aleti kulanamadım ımei kayıtlı olmadığı için hemen tk yı telekominikasyon kurumunu ankarayı arayıp bilgi aldım ordaki bayan bana senin gibi insan çok dedi çifte vatandaş olan ben dedim türkiyede yaşıyorum ama dedim yurt dışına türk pasaportuyla değil. bulgaristasn pasaportuyla çıktım tamam olur dedi telefonu iphonu bulgaristan pasaportunun üzerinden kaydetireceğiz dedi sadece türk kimliğinin fotokopisi ve yerel muhtarlığından bir ikametkah alıcaksın dedi türk pasaportuyla kaydetirmediğim için bu evrakları vermessem alet sadece bir hatla çalışıcaktı yabancılara öyle yapıyorlar. bende türk vatandaşlığıda olduğu için teli kaydetirdim ve tel her hata açık olarak kaydetiler ve burdaki ismimle bulgaristandaki ismim aynı olmamasına rağmen yalnız sorunu türkcell extradakiler çıkardı çünkü işlemin nasıl yapılacağını bilmiyordular. arkadaşım danimarkadaki arkadaşın türkiye vatandaşlığı varsa tk ya bu dediğim evrakları vericek ve sen bu teli her hatla kulanabileceksin bunun haricinde tam bilmemekle birlikte kesinlikle o teli kulanamasın çünkü tk nin sitesindede bu yazıyor çok açık ve net bir şekilde.

ısland

Üye
yutdışından oyun konsolu tv getirince kayıt ettirme zorunluluğu yo k değilmi

Dontmake

Üye
arkadaşlar çok yeni iphone kaydetirdim yabancı ülke pasaportuyla.ben çifte vatandaşım bulgaristan ve türkiye vatandaşlığım var yurt dışı cihazı aldım bulgaristana gitmiştim giderkende bulgaristan pasaportunu kulandım türkiye çıkış ve giriş mühürlerini bulgaristan pasaportuna vurdu buraya gelince aleti kulanamadım ımei kayıtlı olmadığı için hemen tk yı telekominikasyon kurumunu ankarayı arayıp bilgi aldım ordaki bayan bana senin gibi insan çok dedi çifte vatandaş olan ben dedim türkiyede yaşıyorum ama dedim yurt dışına türk pasaportuyla değil. bulgaristasn pasaportuyla çıktım tamam olur dedi telefonu iphonu bulgaristan pasaportunun üzerinden kaydetireceğiz dedi sadece türk kimliğinin fotokopisi ve yerel muhtarlığından bir ikametkah alıcaksın dedi türk pasaportuyla kaydetirmediğim için bu evrakları vermessem alet sadece bir hatla çalışıcaktı yabancılara öyle yapıyorlar. bende türk vatandaşlığıda olduğu için teli kaydetirdim ve tel her hata açık olarak kaydetiler ve burdaki ismimle bulgaristandaki ismim aynı olmamasına rağmen yalnız sorunu türkcell extradakiler çıkardı çünkü işlemin nasıl yapılacağını bilmiyordular. arkadaşım danimarkadaki arkadaşın türkiye vatandaşlığı varsa tk ya bu dediğim evrakları vericek ve sen bu teli her hatla kulanabileceksin bunun haricinde tam bilmemekle birlikte kesinlikle o teli kulanamasın çünkü tk nin sitesindede bu yazıyor çok açık ve net bir şekilde.

Merhaba,

Forumda yazını okudum. Cep telefonu kaydı ile ilgili sorunum var benimde. Turkcell'e gittim Türk pasaportum ile bulgar pasaportumdaki isimler farklı olduğu için kayıt yapmadılar. Kaydedemeyiz sadece kontorlu hat alabilirsiniz dediler ve tek hatla kullanabilirsiniz. Benimde 7 yıllık faturalı hattım var değiştirmek istemiyorum.

Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan cok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Msn: [email protected]

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Faturali hatini konturluya tası

Üst Alt