LG G2 yurtdişi lg g2 32gb

Sponsorlu Bağlantılar

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
yurtdişi lg g2 32gb
ustadlar cihaz yurtdısı arka kapagında d802 yazıyor stock rom attım d802 yuklendı dokunmak ıstedıgım yerden farklı yere tıklıyor ıc kapagı actım d800 d803 d801t yazıyor bakır olan seyın ustunde bıde al pılastıkte ls980 yazıyor hard reset atmaya calısıyorum fakat hard reset e gırmıyor

Trojan89

Trojan89

Üye
Öncelikle geçmiş olsun, aşağıdaki linkten cihazının imei sini yazarak orjinal yazılımını indirip yükleyin. Çözülecektir..

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun, aşağıdaki linkten cihazının imei sini yazarak orjinal yazılımını indirip yükleyin. Çözülecektir..
hocam ımeı yazdım fakat gecerlıı degıl yazıyor ımeı farklı bı yolu yok mu ?

Trojan89

Trojan89

Üye
Hocam imei mi atıldı telefonuna? Eğer öyle ise batarya altında kasa üzerinde imei yazan etiket vardır, ordaki imei ile giriş yapın.

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
Hocam imei mi atıldı telefonuna? Eğer öyle ise batarya altında kasa üzerinde imei yazan etiket vardır, ordaki imei ile giriş yapın.
hocam onun ıcın bataryayı sokmek gerek telefoncu dılım sokme gıbı bı ımkanım yok

Trojan89

Trojan89

Üye
Çok pardon g2 olduğunu birden unuttum, o zaman kutusu varsa orda bulabilirsiniz.

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek kımse yok mu cıhaz tahmınımce LS980 programı aldatıp d802 yapmıslar LS980 tot ıle stock rom atmaya calıstm model farklı hatasıı aldm

Trojan89

Trojan89

Üye
Farkında isen yardımcı olmaya çalışıyorum

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
Farkında isen yardımcı olmaya çalışıyorum
hocam cok sagolun ve kusura bakmayn beynm catlıcak nasıl dokunmatık farklı basar bı turlu yapamadm teamvıever verebıılrm yok yaparsanız cok makbule gecer cıhazın ustundekılerı model yazan yern resmnıde atabılrım

Trojan89

Trojan89

Üye
Lg mobile support uygulaması ile sistem kontrolü yaptınız mı?

Trojan89

Trojan89

Üye
Yok yazılım kontrolü amacı ile

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
D80220D bu hocam

Trojan89

Trojan89

Üye
O zaman ilk attığım linkte yer alan g2 için olan d80230d(32gb) olan yazılımı yüklemenizi öneririm.
Cse yaparak yükleyin ama..

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ilk attığım linkte yer alan g2 için olan d80230d(32gb) olan yazılımı yüklemenizi öneririm.
Cse yaparak yükleyin ama..
hocam ama cıhazın modelı d802 degıl programı kandırarak d802 yapmıslar

Trojan89

Trojan89

Üye
Bunu nerden anladınız ki

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
hocam dokunmatık farklı tıklıyo ıse d802 bu telefon romu olmadıgıını yazmııslar xdada gordum bıde bı arkadas soyledı

Trojan89

Trojan89

Üye
Allah Allah ilginç geldi. Şu an d802 yazılımı yüklü ise bahsettiğim yazılımı kurmanız sıkıntı yaratmayacaktır. Deneyebilirsiniz ;)

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
Dokunmatik imeiden dolayı oluyor,Hex editör ile tot dosyasını ls980 gibi gösterip yükleyebilirsiniz

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik imeiden dolayı oluyor,Hex editör ile tot dosyasını ls980 gibi gösterip yükleyebilirsiniz
hocam kdz yklu suan tlefon acık fakat bıyere tıklıyorum farklı yere tıklıyor tot dosyasını actım ama hex edıtor yuklu ne yapacagımı bılmıyorm teamvıever versem yapabılır mısınız sıze zahmet
Allah Allah ilginç geldi. Şu an d802 yazılımı yüklü ise bahsettiğim yazılımı kurmanız sıkıntı yaratmayacaktır. Deneyebilirsiniz ;)
suan ınıyor denıyecegım hocam
hocam kdz yklu suan tlefon acık fakat bıyere tıklıyorum farklı yere tıklıyor tot dosyasını actım ama hex edıtor yuklu ne yapacagımı bılmıyorm teamvıever versem yapabılır mısınız sıze zahmet

hocam dedıgınz romu ındırdım kurdum androıd ıs uprading yazdi bıseyler yuklyor

hocam dedıgınz romu ındırdım kurdum androıd ıs uprading yazdi bıseyler yuklyor
yıne aynı hocam dokunmatık farklı tıklıyor

• Beğen
Tepkiler: Trojan89