Yurtdişi LG G2 32 gb rom hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

djali01

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdişi LG G2 32 gb rom hakkında
arkadaslar yurtdisi g2 aldim imei atilmiş memnunum bi sorunu yok fakat rom yüklemek istersem bu telefonun gerçek modeli nedir kapagı acmak istemiorum kırılır diye.. kapagın altındaki modelini gösterir program yokmu? bi kactane yükledim onlarda d802 yazior satan arkadaslar ya d800 yada d803 diyor. rom atmakla imeisi gidermi ve daha once rom atmıs arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi hangi rom lar buna uyumlu?
 
Son düzenleme:


Trojan89

Trojan89

Üye
İmei numarası üzerinden tam modelini öğrenebilirsin.
 

djali01

Üye
    Konu Sahibi
Trojan89

Trojan89

Üye
Kutusundaki etiketinde orjinal imei yazıyordur. Tabi ambalajı elinizde ise.
 
exotyc

exotyc

Üye
Birader Hiç Uğraşmayın Telefon Çöküyor Ben 3 Yıldır Tüm Akıllı Telefonlara Yazılım Atıp Kargo İle Sahibine Kapanan Telefonları Açıp Yollayan Bir İnsanım Fakat Bende Aldım Bu Telefondan ve Çökerttim ve Açamadım.
Sonunda Ankara Balıkçıoğlu Pasajında Bir Servis İstanbula Jitag İçin Gönderdi 10 gün Sonra Telefon Geldi Jitaglamış Fakat Bu Seferde İmei Yazılı Ama Simi Görmüyor Jitagı Ters Faz Bağlamış Tekrar Gönderdim Şimdi Bekliyorum.
Ha Ayrıca 120 Tl. Jitag Ücreti Ödedim Bilginiz Olsun Ben Yapamadım Hiç Karıştırmadan Öyle Kullanın Size Tavsiyem Bu.
 
haqqus

haqqus

Üye
D800 Modeli var ben de ATT amerikadan alınma imei yüklü defalarca yazılım attım CM12 cloudy vs orjinal bir sürü rom kurdum bir dıkıntı cıkmadı yüklemeyi bilmek gerek
 

Benzer Konular

m17
Cevap
27
Görüntüleme
3K
Black-GhosT


Üst Alt