yurtdışı 3gs itunesle güncelledim ios5 şimdi aktivasyon istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
husnu16

husnu16

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışı 3gs itunesle güncelledim ios5 şimdi aktivasyon istiyor
Arkadaşlar yurtdışı iphone 3gs 16 Gb cihazımı dün akşam itunes yardımıyle bilgisayarıma bağladım amacım iphone'dan önce kullandığım cihazımın hafıza kartındaki verileri iphone' uma aktarmaktı. Daha sonra baktım ki itunes cihazınız için daha güncel işletim sistemi war diyor hemde "5" güncelliyim mi falan derken onayladım ve cihaza kurulumu gerçekleştirdi. Ana bi baktım ki ekranda şu ibare " Only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iPhone. Please insert the sim card that came with your iPhone or visit a supported carrier's store receive a replacement simcard." lütfen bu sorunu çözmemde yardımcı olun lütfen.

papi11

Üye
hata yaptın arkadasim. Cihazin muhtemelen yurtdışı ve sim kilitli.

husnu16

husnu16

Üye
    Konu Sahibi
ewet aynen öyle ne yapmam gerekiyor?

maktama

maktama

Üye
yapabileceğin pek nbir şey yok şu an için sanırım. 8-9 aydır iphne ile alakalı forumları okumuyrum, dolayısıyla çok bilgili değilim güncel ioslar ve kailbreak-unlock işlemleri hakkında ama şu yarım saatte okuduğum kadarıyla ancak ios5 için tethered jailbreak yapıp sonra da unlock edebilirsiniz, eğer modemfirmware'iniz uygunsa tabii.

Yani işinizi zora sokmuşsunuz gayet. Bir çok forumu hatim edip, telefonunuzun nasıl bir durumda olduğunu anlayacak ve ona göre jb ve unlock işlemi uygulayacaksınız.
Bu arada önceden kullanırken telefonunuz jailbreaklidir muhakkak ve cydiadan shsh kaydını almışsanız(ya da cydiada shsh kaydınız varsa) bir şans eski mmodemfirmware'inize geri dönebilirsiniz. böylece yine eski sürüm bir ios yükleyip untethered(bilgisayara bağımlı olmayan) jb yapabilir ve unlock edersiniz. tabii bunların nasıl yapılacağıyla alakalı da bir ton forum sayfası okumak zorunda kalabilirsiniz.

Bu anlattıklarım 4.2.1 zamanındaki ioslar için geçerliydi, halen geçerlidir sanırım. Ama dediğim gibi, ilk önce mevcut durumunuzu iyi anlayıp forumlarda bu duruma düşenlerin ne yapmak zorunda olduklarına bakmalısınız, muhakkak birilerini bulursunuz.

Ya da bir telefoncuya götürün, olayı anlatın, belki onlar sizin yerinize bu işlemleri yapabilirler, tabii biraz masraflı olabilir.

Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen.

brayz

Üye
hocam shsh kaydın varsa geriye yükleme yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt