Pasaport kaydı ettirmen gerek 100 tl olması lazım .
yurtiçinde bile telefonda sıkıntı olabiliyor bir tanıdığımın telefonu çalınmıştı öyle gelmemişti hatta yanılmıyorsam biride sitede konu açmıştı onunda başına gelmişti sanırım

Adam şüpheye sokma yav kriz geçirecek şimdi![]()

şüpheye sokma amaçlı değil sadece gördüğümü duyduğumu söylüyorum hatta geçende bir arkadaşım kargo şirketlerin artık telefon taşımadıklarını söyledi bu konuda sıkıntı çıkıyormuş heralde doğrumu bilmiyorum bunu ama malesef dediğim gibi tanıdığım birinin başına geldi![]()

Ve bu sözlerde öldürücü darbe oldu anlaşılan baksana adam cevapta vermiyor![]()
valla dostum ben kötülüğün için söylemiyorum tabiiki sen bilirsin takdir hakkı sana ait sonuçta ben sorun yaşamayasın diye diyorum sonra mad eagle demişti dersin istemem başına kötü birşey gelsin ama malesef bu durumlarda insanı mağdur edebiliyorlar![]()

yok telefon biraz kötü olduğu için geç cevap veriyorum :S

yok telefon biraz kötü olduğu için geç cevap veriyorum :S

valla dostum ben kötülüğün için söylemiyorum tabiiki sen bilirsin takdir hakkı sana ait sonuçta ben sorun yaşamayasın diye diyorum sonra mad eagle demişti dersin istemem başına kötü birşey gelsin ama malesef bu durumlarda insanı mağdur edebiliyorlar![]()