Yurt dışından kargo ile telefon getirtsem gelişde bi problem yaşar mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından kargo ile telefon getirtsem gelişde bi problem yaşar mıyım?
Yurt dışından kargo ile telefon getirtsem herhangi bi sorun yaşar mıyım? Bilgilendirir misiniz?

Black-killing

Black-killing

Üye
Pasaport kaydı ettirmen gerek 100 tl olması lazım .

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Pasaport kaydı ettirmen gerek 100 tl olması lazım .

Onu biliyorum. Benim söylemek istediğim telefonu ben getirmicem. Kargo ile gelecek. Gümrükten falan geçişte bir sorun olur mu? Onu merak ediyorum. % 18 vergi falan öder miyim onu merak ediyorum

Black-killing

Black-killing

Üye
Bilmiyorum ama gümrüğe de para vermen gerek herhalde

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yurtiçinde bile telefonda sıkıntı olabiliyor bir tanıdığımın telefonu çalınmıştı öyle gelmemişti hatta yanılmıyorsam biride sitede konu açmıştı onunda başına gelmişti sanırım

Black-killing

Black-killing

Üye
yurtiçinde bile telefonda sıkıntı olabiliyor bir tanıdığımın telefonu çalınmıştı öyle gelmemişti hatta yanılmıyorsam biride sitede konu açmıştı onunda başına gelmişti sanırım

Adam şüpheye sokma yav kriz geçirecek şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Adam şüpheye sokma yav kriz geçirecek şimdi :)

şüpheye sokma amaçlı değil sadece gördüğümü duyduğumu söylüyorum hatta geçende bir arkadaşım kargo şirketlerin artık telefon taşımadıklarını söyledi bu konuda sıkıntı çıkıyormuş heralde doğrumu bilmiyorum bunu ama malesef dediğim gibi tanıdığım birinin başına geldi :)

Black-killing

Black-killing

Üye

şüpheye sokma amaçlı değil sadece gördüğümü duyduğumu söylüyorum hatta geçende bir arkadaşım kargo şirketlerin artık telefon taşımadıklarını söyledi bu konuda sıkıntı çıkıyormuş heralde doğrumu bilmiyorum bunu ama malesef dediğim gibi tanıdığım birinin başına geldi :)

Ve bu sözlerde öldürücü darbe oldu anlaşılan baksana adam cevapta vermiyor :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
valla dostum ben kötülüğün için söylemiyorum tabiiki sen bilirsin takdir hakkı sana ait sonuçta ben sorun yaşamayasın diye diyorum sonra mad eagle demişti dersin istemem başına kötü birşey gelsin ama malesef bu durumlarda insanı mağdur edebiliyorlar :)

Black-killing

Black-killing

Üye
valla dostum ben kötülüğün için söylemiyorum tabiiki sen bilirsin takdir hakkı sana ait sonuçta ben sorun yaşamayasın diye diyorum sonra mad eagle demişti dersin istemem başına kötü birşey gelsin ama malesef bu durumlarda insanı mağdur edebiliyorlar :)

Adam ergenekoncu çıktı beyler darbe üstüne darbe :D

Şaka yapıyorum he

- - - Eklendi - - -

yok telefon biraz kötü olduğu için geç cevap veriyorum :S

Anladım kardeş :hmmm

- - - Eklendi - - -

yok telefon biraz kötü olduğu için geç cevap veriyorum :S

Anladım kardeş :hmmm

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi

yok kardeş konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler. Ben sadece aklımda biraz fikir oluşsun diye görüşlerinizi bilgilerinizi merak ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

yok kardeş konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler. Ben sadece aklımda biraz fikir oluşsun diye görüşlerinizi bilgilerinizi merak ediyorum :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rica ederim iyi araştırın yalnız pasaport olayı falan var biliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt