yurt dışından elektronik ürün getirme sınırı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berserker_58

berserker_58

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışından elektronik ürün getirme sınırı
arkadaşlar iyi günler bi tanıdığım çine gidiyo ve 2 tane ainol novo 7 aurora marka tabl aldırmayı düşünüyorum. ama duyduma göre yurt dışından aynı üründen 1 den fazla getirirsen ikincisi vergiye muhaf tutuluyomuş böyle bişey varmı ve . Aynı üründen kaç adet getirebiliriz? bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa teşekkür ederim...

ismayilov_1995

Üye
Arkadasim ben Azerbaycanda yasiyorum onun icin Turkiyed bu sinirin nasi oldugnu bilmiyorum.
ama sen ebaydan ala bilirsin.

bide Aurora IPS eran ama onda kucuk sorunlar yasaniyor qaliba elf daha iyi diyolar sadece ekrani IPS degil okadar daha ucuz.
Bura bak istersen:

bu arkadas auroda getirir senin icin ilave ucret almiyor bide garanti falanda veriyor bi bak istersn (o da bir Turk :) )

berserker_58

berserker_58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim ben Azerbaycanda yasiyorum onun icin Turkiyed bu sinirin nasi oldugnu bilmiyorum.
ama sen ebaydan ala bilirsin.

bide Aurora IPS eran ama onda kucuk sorunlar yasaniyor qaliba elf daha iyi diyolar sadece ekrani IPS degil okadar daha ucuz.
Bura bak istersen:

bu arkadas auroda getirir senin icin ilave ucret almiyor bide garanti falanda veriyor bi bak istersn (o da bir Turk :) )

kardeşim ufak sorunlar derken biraz açabilirmisin

eurowision

eurowision

Üye
bende ucuza ainol novo 7 aurora almak istiyorum yardım edebilirmi birisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...