Yurt Dışı Unlock denen Iphone 5 İçinden yabancı Hat çıktı ?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
Yurt Dışı Unlock denen Iphone 5 İçinden yabancı Hat çıktı ?!
Selam arkadaşlar yurtdışından Iphone 5 getirttim unlock diye aldım fakat içinden yabancı hat çıktı sonra turkcell hattımı taktım ve şuan arama vs. herşeyi yapabiliyorum sizce lock mu unlock mu ? birisi arama vs. yapabiliyosan unlock dur dedi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

BlaCkMaGiC05

Üye
sana denilen gibi arama yapabiliyosan unlocktur, turkcell nano simi kaça satıyor dostum

- - - Eklendi - - -

senin durum hakkında bi araştırma yaptım da sen telefonu büyük ihtimal sprintten aldın ve cihazın simkilitli, arama yapabilirsin sms alabilirsin ama sms yollayamazsın, bi dene bence sms yollamayı

xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
sana denilen gibi arama yapabiliyosan unlocktur, turkcell nano simi kaça satıyor dostum

- - - Eklendi - - -

senin durum hakkında bi araştırma yaptım da sen telefonu büyük ihtimal sprintten aldın ve cihazın simkilitli, arama yapabilirsin sms alabilirsin ama sms yollayamazsın, bi dene bence sms yollamayı

dostum turkcellin ne kadara sattigini bilmiyorum ama sms de dahil herseyi yapabiliyorum anlamadim bisey ben

Symbianize

Symbianize

Üye
Simlock değil merak etme

• Beğen
Tepkiler: xxaysan
MrTech

MrTech

Üye
simlock degil.istersen söyle acalım konuyu.

diyelim ki sen bi ülkenin operatöründen aldın ve baska hat takamazsın.fakat o hattan farklı türkiye'de takıyorsun ve calısıyor.bunun gibi olabilir.

ama direk fabrika cıkısı her hatta calısan da olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: xxaysan
xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt