Yurt Dışı Çakma Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Yurt Dışı Çakma Telefon
Babam umreden samsung galaxy s3 almış kore malı fakat çakma :) türkiyede kapanma gibi bi durum varmı telefonun arkasındaki imea numarası başka telefonun imea numarası çıkıyor bu gibi durumlarda teli kullanmada sıkıntı olurmu sahte imea gibi birşey atmaya gerk varmı ?
işin kötü yanı bizim eniştegil 2 tane almışlar
Tavsiyelerinizi bekliyorum

restmod

restmod

Üye
Cakma imei atilmis operator tarafindan kapatilmadigi surece kullanirsin kapanirsada yeni imei atarsin

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Cakma imei atilmis operator tarafindan kapatilmadigi surece kullanirsin kapanirsada yeni imei atarsin

operatör nasıl kapatabilir yani nasıl anlayıp kapatabiliyor acaba ?

- - - Eklendi - - -

ve şöyle birşey de var telefonun ayarlarında fealn imea numarası bölümü bile yok :D

restmod

restmod

Üye
Diyelim imeidi kullanilan telefon acildi o zaman iki telde ayni imei aktif olucak ve klonlandigini farketmis olurlar yada imeisi kullanilan telefon internet ozelligi olmayan bir telefondur ama internete girdiginde bunu anlarlarsa kapatirlar ama onemli degil pek zaten yeni imei atmak kolay is

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
babam gidecek ona aldıracam bende ama anlamıyor telefondan nasıl olacak bu iş çin malı verecekler diye korkuyorum :ehe güvenilir bir yeri bir olayı varmı bunun mesela buradaki vatan teknosa gibi yerler varmı yani kazıklamasınlar orjinal olsun :D

avcitalip

avcitalip

Üye
babam gidecek ona aldıracam bende ama anlamıyor telefondan nasıl olacak bu iş çin malı verecekler diye korkuyorum :ehe güvenilir bir yeri bir olayı varmı bunun mesela buradaki vatan teknosa gibi yerler varmı yani kazıklamasınlar orjinal olsun :D

boşuna demiyoruz gidin JarirBookstore'dan alın diye :zzz:

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
htc one x plus jarir den gelme ışte
ve forumda imei numarası değiştirme programı var mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt