Uygulama Arabistandan alınan telefonu türkçe yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Arabistandan alınan telefonu türkçe yapmak
Günaydın..

Babam umreden geldi nokia N206 modelini almış 150 tl.ye

şuan türkiyede hattı taktık kullanıyor arama yapıyor..yalnız arapça bunu nasıl türkçe yapıcaz..uygulaması varsa apk olarak linklermisiniz?ne yol haritası
çin malı olup olmadığını nasıl anlarım
ime kaydını nasıl yaparım
kapanma tehlikesi varmı bu şekilde kullanınca..

muxo

muxo

Üye
tahminen replikadır. ayarlar kısmını bulabilirseniz telefonun dilini en azından ingilizce yapabilirsiniz. ayrıca apk demişşiniz. bu telefon android degil . nokianın kendi standart sistemi yüklü. imei kaydını pasaport ile yaptırabilirsiniz. bu şekilde kullanırsınız ama arama yapamazsınız. zaten telefon kapanmış.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
MoreLocale 2 google playde bu var..dili türkçe yapıyor bunu apk olarak pc ye indirdim.ama nokia android değil değilmi..peki android değilse nedir?nokia ne olarak geçiyor..bu uygulamanın nokia versiyonu mutlaka vardır?

ingilizcede olmaz babam yaşlı kendisi kullanacak

arama yapıyoruz hiçbir sıkıntı yok...sadece türkçeye çevirmek istiyorum..

orijinal olup olmadıgını basit bir şekilde nasıl anlarım?

özellikle türkçe yapmam için lütfen yardım edin..

redfoxqq

redfoxqq

Üye
MoreLocale 2 google playde bu var..dili türkçe yapıyor bunu apk olarak pc ye indirdim.ama nokia android değil değilmi..peki android değilse nedir?nokia ne olarak geçiyor..bu uygulamanın nokia versiyonu mutlaka vardır?

ingilizcede olmaz babam yaşlı kendisi kullanacak

arama yapıyoruz hiçbir sıkıntı yok...sadece türkçeye çevirmek istiyorum..

orijinal olup olmadıgını basit bir şekilde nasıl anlarım?

özellikle türkçe yapmam için lütfen yardım edin..
Nokia N206 demişsin. Android olmadığı kesin çünkü nokianın tek androidli telefonu NokiaX .senin telefon symbian buyuk ihtimalle. Cakma degilse. Yazılım yukle ya da ayarlardan bulmaya calıs turkce dili varsa

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yardım edin..bilgim kıt...

Babam almış gelmiş..arama oluyor sadece türkçe yapıcaz...N206 yokmu içimizde kullanan şunu ayarlarından türkçe nasıl yaparım..şimdi baktım ayarlardan türkçe dil yok...o zaman bir program linki verinde yükliyeyim..lütfen..yardım lütfen

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Arkadaşım yardım edin..bilgim kıt...

Babam almış gelmiş..arama oluyor sadece türkçe yapıcaz...N206 yokmu içimizde kullanan şunu ayarlarından türkçe nasıl yaparım..şimdi baktım ayarlardan türkçe dil yok...o zaman bir program linki verinde yükliyeyim..lütfen..yardım lütfen

Götür telefoncuya türkçe dil programı atsın zor birşey değil...
İşletim sistemi symbiandır

Üst Alt