Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurdum İnsanından Genel Kültür Fışkırıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku
Üye
sohbet yok
greenmile
Üye
Konu Sahibi
haklısın
buketcik
Üye
konuşanı susturdunuz sonrada geri çağırıyosunuz geldim işte.
Samsunspor
Emekli Yönetici
vikiLix neymiş ya , bari bunu ekLemeseydiniz konuya . geneL küLtür iLe hiç bir aLakası yok . meseLa ben sabah 7 akşam 10 çaLışıyorum . ayLardır tv. açtığım yok bunun ne oLduğunu biLmemek gayet normaL
Till_Lindemann
Üye
Bune nedir ya hala ekmek derdi diorsunuz yuh der geçerim oy verdiği adamı bilmior sığır ekmek ekmek diye ağlıyor sonra Türkiyede 60 milyon var bunlar gibi.
vikiLix neymiş ya , bari bunu ekLemeseydiniz konuya . geneL küLtür iLe hiç bir aLakası yok . meseLa ben sabah 7 akşam 10 çaLışıyorum . ayLardır tv. açtığım yok bunun ne oLduğunu biLmemek gayet normaL
arkadaşlar insanımız ekmek derdi, su derdi, çağa çocuk derdi, ölümler, felaketler, kimi aç, kimi tokluk peşinde, kimi sefalette, kimi okur sabah akşam ders notlarında.. her insan bilmek zorundamıdır ki sizce..?
Abi bilmeyenlerin arasında gençler de var ama Onların derdi de mi ekmek? Gezmek, tozmak tek dertleri.
Kaldı ki sordukları konular günlerce manşetlerde döndü.
antalyayavu
Üye
Bence sadece bilmeyenleri cikarmislar..Ben inanmiyorum bunlara
minoo
Üye
Zaten video ''bilmeyenler'' için yapılmış arkadaşım.