Yurdum İnsanından Genel Kültür Fışkırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Yurdum İnsanından Genel Kültür Fışkırıyor

• Beğen
Tepkiler: münir amca, aalimm ve _SiyabeNd_

Utku

Utku

Üye
:off:Hay ....

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ne oldu utku:ehe

Utku

Utku

Üye
Bu kadarmı ge********lı olunur

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
her çeşit insan var naparsın

buketcik

buketcik

Üye
ilginç ama bi okadarda bilinçsizlik

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadaşlar insanımız ekmek derdi, su derdi, çağa çocuk derdi, ölümler, felaketler, kimi aç, kimi tokluk peşinde, kimi sefalette, kimi okur sabah akşam ders notlarında.. her insan bilmek zorundamıdır ki sizce..? libyanın nerede olduğunu, burhan kuzunun, süheyl batum un, kim olduğunu, hadi hak verdiğim tek şey okadarda olmaz dedirtecek olan şey cumhur başkanını bilememeleri..

buketcik

buketcik

Üye
arkadaşlar insanımız ekmek derdi, su derdi, çağa çocuk derdi, ölümler, felaketler, kimi aç, kimi tokluk peşinde, kimi sefalette, kimi okur sabah akşam ders notlarında.. her insan bilmek zorundamıdır ki sizce..? libyanın nerede olduğunu, burhan kuzunun, süheyl batum un, kim olduğunu, hadi hak verdiğim tek şey okadarda olmaz dedirtecek olan şey cumhur başkanını bilememeleri..
senin yorumlarına bayılıyorum.:evet:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

abi doğru söylüyorsun da bu insanlar meclise taşıdıkları adamları bilmek zorunda değil mi?Oy vermek bu kadar basit birşey olmamalı,meclise oy vererek soktuğun adamı tanımıyorsan bu bana göre ayıp birşeydir ancak libya konusunda bilmek zorunda olmadığı fikrine katılıyorum.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
artık usandı insanlar arkadaş tekrar konuya geleyim ben dediğim dert üstüne dert artık kim başkan gim geçmiş kafa kaldırmıyor. kime oy vermiş kim geçmiş umursamıyor kendi derdinde yane. anlatmak istediğim o nasılsa başa kim geçerse geçsin hep aynı sorunlar yaşanıyor. ne önemi kaldıki oy vermelerin

Samsun55''

Samsun55''

Üye
hep o star tv bilerek çıkartıyo bu adamları :ehe bilmeyenleri çıkartıyolar hep :D

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
abi valla kaderci bir toplum olduk ne gelirse gelsin Allah'tandır deyip yolumuza devam ediyoruz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt