Yurdişi sifir galaxy s mi yurtiçi sifir neo v mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
Yurdişi sifir galaxy s mi yurtiçi sifir neo v mi?
Arkadaşlar shbinden.com gibi sitelerde yurdişi i9000 600tl telefon rootlanrk android 4 ,1.3ghz ve beats audio kazndirabilirim yada üstüne 100 daha koyp 2 yil garantili neo v mi alym kararsizim ellerim büyük 4 inç tam istediğim boyut ve sgs nin tasarimini çok beğeniyorum ama garantide sikinti var içimden bi ses al diyor zaten ne olsa 50 en fazla 100tlye garanti yi karşilarsin yorumlarinizi beklyrm tşkler...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kendi cevabını kendin vermişsin zaten.
bence galaxy s'i al. çünkü ben de yurt dışı samsung kullanıyorum 13-14 aydır cihazda tık yok maşallah :oke:

Eykul

Eykul

Üye
Ben galaxy derim her zman. Ama yurt disi diyorsun artik guvenilir olmasi gerek

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
Kendi cevabını kendin vermişsin zaten.
bence galaxy s'i al. çünkü ben de yurt dışı samsung kullanıyorum 13-14 aydır cihazda tık yok maşallah :oke:

jet galiba senin telefonun o tlf 250 civarı bişy olsa bile zarar etmezsin ama bu 600 tl ondan kararsızım

gölgee_65

gölgee_65

Üye
jet galiba senin telefonun o tlf 250 civarı bişy olsa bile zarar etmezsin ama bu 600 tl ondan kararsızım

Haklısın arkadaşım o teli kullanıyorum ve 3yüz liraya aldım. belki dediğin gibi birşey olursa fazla zararım olmaz -tabi sana göre ama benim için 3yüz tl az birşey değil- ama ben de yaza doğru galaxy s serilerinden bir tane almayı düşünüyorum fiyatı da burda 690 tl. bulunduğum bölgede spot samsung teller adeta cirit atıyor. cok yoğun olarak kullanılmaya başlandı artık millet orijinal samsung cihazlara para vermiyor. mesela arkadaşım 960 Tl'ye spot s2 almayı düşünüyor, diğer bir arkadaşım 500e wave2 aldı sorunsuz kullanıyor bunlar da az para değil. ama dediğim gibi bu benim şahsi fikrim senin kafanı karıştırmak istemem. hangisi aklına yattıysa onu alırsın

• Beğen
Tepkiler: forever1907+

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın arkadaşım o teli kullanıyorum ve 3yüz liraya aldım. belki dediğin gibi birşey olursa fazla zararım olmaz ama ben de yaza doğru galaxy s serilerinden bir tane almayı düşünüyorum fiyatı da burda 690 tl. bulunduğum bölgede spot samsung teller adeta cirit atıyor. cok yoğun olarak kullanılmaya başladı artık dikkat orijinal samsung cihazlara para vermiyor. mesela arkadaşım 960 Tl'ye spot s2 almayı düşünüyor, diğer bir arkadaşım 500e wave2 aldı sorunsuz kullanıyor bunlar da az para değil. ama dediğim gibi bu benim şahsi fikrim senin kafanı karıştırmak istemem. hangisi aklına yattıysa onu alırsın

dedğin gibi bende doğudym ve buradada çok var.zatn haziranın 2sinde alcm saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt