Yunanistan'dan Iphone 4s!!

Sponsorlu Bağlantılar

gusta

gusta

Üye
    Konu Sahibi
Yunanistan'dan Iphone 4s!!
Arkadaşlar nisanın son haftası yunanistana gideceğim ve orda kilitsiz iphone 4s 669 euroymuş. Sizce uygun mu ? Almalı mıyım ?
Ayrıca Türkiye'ye dönerken gumruk , pasaport kaydı , kdv indirimi vs hakkında bilgisi olan var mı ? Ayrıca bulgaristan yada makedonyada 4s fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ?

bandobras

bandobras

Üye
Pasaportla gidiş yapacaksan eğer ki pasaportla gidiş yap..sorun olmaz telefonu al gel burda bir AVEA-VODAFONE-TURKCELL bayisinde kaydını yaptır..Gümrükte yok zaten tabi 1 tane alırsan..Ben kıbrıstan aldım 4s sadece kayıt yaptırdım telefon takır takır çalışıyor

gusta

gusta

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler peki gümrükte vergi olayı varmış sanırım %10luk bir iade söz konusu mu peki ?

fnldstntn

Üye
Burdaki internet üzerinden sipariş fiyatı mağaza fiyatı farklı olabilir...

---------- Eklendi @ 11:26:58 ---------- Yazıldı @ 11:22:16 ----------

Eğer internet üzerinden sipariş verebileceksen tanıdığın birileri varsa sana daha ucuz iphone 4s linki verebilirim...

gusta

gusta

Üye
    Konu Sahibi
internet üzerinden de olabilir. Eğer bulabilirseniz onlarada bakabilirim.

---------- Eklendi @ 16:57:16 ---------- Yazıldı @ 16:56:52 ----------

sen Tax Free işini söylüyorsun bak onu bilmiyorum

Evet tax free :)

bandobras

bandobras

Üye
internet üzerinden de olabilir. Eğer bulabilirseniz onlarada bakabilirim.

---------- Eklendi @ 16:57:16 ---------- Yazıldı @ 16:56:52 ----------

Evet tax free :)
şuan baktım yunanistanda o uygulama var ancak bende bu ülkede yabancı olduğum için biliyorum hemen sana anlatayım %18kdv varsa bile %18 almıyorsun bir bölümünü geri alıyorsun paranın %5 e denk geliyor oda ..havaalanlarında onun için özel bir yer açılıyor bakabilirsin 600€ 30€ kurtarmak için koşmana gerek yok zaten

gusta

gusta

Üye
    Konu Sahibi
O zaman çok bir şey ifade etmiyor :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt