Yumulun Gençler : Belle Yenileniyormuş O yuzden Bekliyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Başka bir fikir:

_ardaa

_ardaa

Üye
Bence konuda ki ilk mesajda verilen link direkt olarak Nokia geliştiricilerinin hazırladığı yeni görünümlü belle daha iyi bir fikir gelmezse ya Belle öyle gelecek yada güncelleme olarak sonra gelecek ama kesin olarak daha iyi bir tasarım çıkmazsa gelecek.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce belle gelicek arkadasında 3 yada 4 güncellme gelir sonra 7 ay sonra carla gelir 3yada 4 güncellemede o gelir 2013 de telleri satarız :d

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
offfffffff

najanaja

najanaja

Üye
aynen bunlar öneri işte google çevirisi.

Symbian UI Symbian Belle Iimprovement önerileri. Ben bu fikirler Symbian UI daha da gelişmesi için yararlı olacağını umuyoruz. Görev Yöneticisi, homescreen yeniden tasarlanması, Ana Menü yeniden tasarlanması Durum Paneli yeniden tasarlanması, yeniden tasarlanması Yeni "SlideMenu"

[h=2]Symbian Belle iyileştirme önerileri[/h]Symbian arayüzü için birkaç öneri var. Benim fikirler Symbian'ın daha da gelişmesi için yararlı olacağını umuyoruz.
[h=2]Homescreen[/h]Tab-Bar (ekranda yer kazanmak için) Dar, Tab-Bar (gerekli Uygulamalarına hızlı erişim) kısayol mesafenin azaltılması Widgets YENİ, Ücretsiz form, ekranda Widget herhangi bir pozisyon, Slide Menü ( ya da widget), "Düzen menüsünde" At ekran (Ekranda yer kazanmak için), (Düzenle) kenarına Widget başka bir Widget uzağa itmek için. Yeni arama widget desteği (sesli arama), Widget İletişim: arama için "birine dokunun".

SilentOne

SilentOne

Üye
ama güzel fikirler var :D

trontr

Üye
bu bazı kişilerin yaptığı projeler bunlar nokia görcek de yapcak da ohooooo

SilentOne

SilentOne

Üye
emin ol yaparlar artık symbian eski symbian deqğil çünkü

AHMED...

AHMED...

Üye
anna değil belle değil isterse nokia benim adımda yazılım çıkarsa nokia beni kaybetti almam bi daha

uruno

uruno

Üye
c6-01 gelmiyormu yoksa yahu ingiliz stesinde c601 emaresi okunmuyor

SilentOne

SilentOne

Üye
hadi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...