Yumulun Gençler : Belle Yenileniyormuş O yuzden Bekliyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
Bu belle sanki MeeGo'yu andırıyor. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yumulun gençleri yunanlı gençler okudum iyi mi :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu bi proje arkadaslar dikkatli okuyun

Türe

Türe

Üye
valla ya hatta ios 5 icin yine bi duzeltme guncellemesi yayinladilar :hmmm

mesut1979

Üye
valla ya hatta ios 5 icin yine bi duzeltme guncellemesi yayinladilar :hmmm

slm,ben ne diyorum size gecen sene agustos aylarinda androidin daha 2.1 versiyonu mevcuttu adamlar 1sene icinde 4.0 geldiler,ya biz daha hala 1 güncelleme ile duruyoruz bellenin ise ne zaman gelecegi belirsiz aralikta martta mi ben sunu anladim ki symbiandan adam olmaz artik zaten bu sene subat ayinda wp 7 ye geciyoruz dediginde elopun o anda hersey bitmisti symbian icin.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
süper gözüküyor inşallah bu olur :)

• Beğen
Tepkiler: kaanka0
spartuas

spartuas

Üye
Olmazzz boşa beklemeyin. Adı üstünde proje. Google'dan çevirmeyin saçma sapan çeviriyor. Bize şuan bildiğimiz belle gelecek. Hem bu çıksa bile 700/500/603 niye çıktı :cigara:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ya beyler bişey sorcam bu beldede galeri ve müzik çalar boş görünüyo çözümü bilen

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gelişsin bakalım simdilik en son sızdırılan gayet iyi :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
n8e geri döndüm kardeş niye güldüm ki

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Projeymiş... Hevesimi kaçırdınız...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
he pardon.d

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:d:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ee nasıl çözmez yok mu bilen

mezoart

mezoart

Üye
Proje veya değil, ingilizcem pek iyi olmasa da resimlerden az çok nasıl bir şey yapmaya çalıştıklarını anladım.Açıkçası görsel olarak çok daha güzel, hoş ve mantıklı olur Nokia'nın Belle'ye bu görselliği getirmesi.Bunu güncelleme şeklinde ya da ilk geleceği halinde müşterilerine sunar ise eğer Nokia, tadından yenmez bu sefer.
Adamlar ince eleyip sık dokumak deyiminin hakkını vermişler.Gerçekten tebrik ederim her kim başlattıysa projeyi, Nokia'dan daha iyi iş çıkartmışlar bana göre.En azından işletim sisteminin detayına kadar inceleyip tamamlamışlar.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. :P
Gerçekleşmesini temenni ederim, Myriad Dalvik uygulaması haberinden sonra bu da güzel bir haber.İnşallah sadece sözde kalmayıp gerçekleşir tüm bunlar...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
belle bi gelse yeter

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten nokia sybianı başka şirkete dewredince bole işlerle nokia ilgilenmiyor artık o yuzden sybian bu kadr çok gelişti yoksa biz hala annada takılıp kalırdık

forbidden5

forbidden5

Üye
Yılbaşından sonra Symbian hafifden yalan olmaya başlar :D nokia nın ana stratejisi tamamen wp üzerine kurulu şimdilikde başarılı olmuş gibi lumia avrupada beğenlmiş bi kaç yerde okuduğuma göre ön siparişler oldukça olumluymuş wp ne kadar satarsa nokia symbiandan o kadar uzaklaşır zaten yeterince uzak ya neyse symbian artık alt ve orta segmente hizmet etmeye başlıcak wp ise üst segmente belle iyi gibi ama bakalım hele bi gelsinde

Lenneth

Üye
Yılbaşından sonra Symbian hafifden yalan olmaya başlar :D nokia nın ana stratejisi tamamen wp üzerine kurulu şimdilikde başarılı olmuş gibi lumia avrupada beğenlmiş bi kaç yerde okuduğuma göre ön siparişler oldukça olumluymuş wp ne kadar satarsa nokia symbiandan o kadar uzaklaşır zaten yeterince uzak ya neyse symbian artık alt ve orta segmente hizmet etmeye başlıcak wp ise üst segmente belle iyi gibi ama bakalım hele bi gelsinde

Nokia'yı sevmem ama WP7'li telefonları gerçekten güzel duruyor. Lumia özellikle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...