Yüksekova'da terör sadırısı: 9 şehit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burrrak

burrrak

Üye
    Konu Sahibi
Yüksekova'da terör sadırısı: 9 şehit
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 9 askerimiz şehit düştü.Başımız Sağolsun Kardeşlerim...

keremerson

keremerson

Üye
ne zaman olmuş bu kardeş yenimi ??

burrrak

burrrak

Üye
    Konu Sahibi

keremerson

keremerson

Üye
ewet ya şimdi olmuş SON DAKİKA... Allah belanızı wersin sizin.. dicek çok şey war ama forum kurallarıda war.. şerefsizin ewlatlarıı...

keremerson

keremerson

Üye
21.10.2007 10:40Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırı'da ilk belirlemelere göre 10 güvenlik görevlisi şehit oldu. Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bulunan askeri birliğe, sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince ağır silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 10 askerin şehit olduğu, bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

İHA Muhabiri Adnan Şimşek hain saldırıyla ilgili son bilgileri Habertürk'te anlattı...

"5 saat önce çatışma bilgisini aldık. Hakkari Yüksekova bölgesinde, biliyorsunuz o bölge İran sınırında piyade timine pusu kuruluyor. Askerlerimiz iki dağın arasındaki bir bölgede çapraz ateşe alınıyor. 10 askerimizi şehit ediyorlar. 3 güvenlik görevlisinin de yaralı olarak hasteneye kaldırıldığını öğrendik. Şu anda teröristlere karşı geniş kapsamlı bir operasyon başatıldı. Bölge çember altına alındı."

burrrak

burrrak

Üye
    Konu Sahibi
Bence can dündarın bu yazısını hepimiz okumalıyız..

Tekrar teröre lanet ediyoruz.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.....

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Yeter artık cidden yeter yaaa.

Hepimizin başı saolsun.Allah ailelerine sabır versin.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şehit sayısı 13 oldu, 5'i ağır olmak üzere 15 yaralı var. :agla

POWER

POWER

Üye
Lanet olsun ya...:@

keremerson

keremerson

Üye
Şehit sayısı 13 oldu, 5'i ağır olmak üzere 15 yaralı var. :agla

ewet.. ya birader nası oluo anlamıyorum yaa 150 tane şerefsiz koskoca tugaya ne cesaret saldırıo.. hadi saldırıoda bizimkiler nası bişey yapamıo ya çıldıracam walla yaa.. hala çatışma devam ediyomuş..

omayra

Üye
Çok ciddi bir savaşın eşiğindeyiz arkadaşlar. PKK'nın elinde ABD'nin temin ettiği tanklar bile mevcut artık! Bela sadece PKK değil günümüzde. Yapılacak savaş, bir yerde ABD ile de olacak. ABD köpeğinin gözü ülkemizde. Allah yardımcımız olsun.

keremerson

keremerson

Üye
Çok ciddi bir savaşın eşiğindeyiz arkadaşlar. PKK'nın elinde ABD'nin temin ettiği tanklar bile mevcut artık! Bela sadece PKK değil günümüzde. Yapılacak savaş, bir yerde ABD ile de olacak. ABD köpeğinin gözü ülkemizde. Allah yardımcımız olsun.

amin kardeşim ya gene haklısın walla

researcher

Üye
13 olmus sehit sayısı.... :(

keremerson

keremerson

Üye
şehitler 15 e çıkdı :@ :( :agla

ouSahin

ouSahin

Üye
ya varya artık yaşımın dolupta askere gitme istegim geliyor

Nerde bu Yönetim ya görmüyormu Birileri Yönetim Binasına Taş mı atsın ne yapsın

Orda Savaşan Askerlermizi Bu yönetim görmüyormu herkez Refaranduma kafayı takmış...:@:@:@

Cumhurbaşkanlık derdine düşmüşler ama bilmiyolar Vatan elden gidiyor:@

keremerson

keremerson

Üye
sorma be ous yaa walla werin silahı biz gidelim

keremerson

keremerson

Üye
şu an için 15 ŞEHİT 16 YARALI 10'UN ÜZERİNDE KAYIP

lanet olsun Allah belanızı wersin şerefsizin ewlatlarııııı..

omayra

Üye
ya varya artık yaşımın dolupta askere gitme istegim geliyor

Nerde bu Yönetim ya görmüyormu Birileri Yönetim Binasına Taş mı atsın ne yapsın

Orda Savaşan Askerlermizi Bu yönetim görmüyormu herkez Refaranduma kafayı takmış...:@:@:@

Cumhurbaşkanlık derdine düşmüşler ama bilmiyolar Vatan elden gidiyor:@

Yazdım yazdım sildim.. Ne desem siyasi diye silecekler... Söyleyecek çok şey var...

keremerson

keremerson

Üye
saldırı sevkiyat sırasında 12 araçlık konvoyun köprüden geçişi sırasında bombalanması sonucu olmuş.. adi köpekler.. ne kadar küfür etsem az geliyo bunlara.. sölücek söz bulamıorum..

Yazdım yazdım sildim.. Ne desem siyasi diye silecekler... Söyleyecek çok şey var...
aynen kardeşim aynen..

13 Mehmetçiğimiz kayıpmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt