Yüksek hizda internet ,kolay kullanim,dayaniklilik olan telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek hizda internet ,kolay kullanim,dayaniklilik olan telefon ?
Arkadaslar bir telefondan yuksek hizda internet ,kolay kullanim,dayaniklilik,mail kolayligi ve kaliteli bir ekran istiyorsam hangi ozelliklere onem vermeliyim . neyine bakmaliyim ve mesela en az kac ramli falan olmali. bu arada nadir de olsa sozluk ,fastpay,ziraat.karnaval radyo gibi uygulamalar da gerekebilir. bana nasil bir sistem lazim

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bnce sen parana önem ver. 2000 lira gözden çıkar onların hepsi olur. iyi geceler :oke:

killiadam2

Üye
git galaxy ace al bakma bunlara hepsi s4 der şimdi :) tabi hayalleri.

enterneoll

enterneoll

Üye
bütçeni söyle

killiadam2

Üye
Gm işini görebilir.

Oda olabilir.
Ama ben bu forumdaki çogu kişi yi anlamadım. Kim telefon alıcam dese 2000 lirayı gözden çıkar diyor. Galaxy s3 s4 almak iphone almak Allah'ın emri mi? Bilakis israftır.

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38

aydknakn

Üye
Oda olabilir.
Ama ben bu forumdaki çogu kişi yi anlamadım. Kim telefon alıcam dese 2000 lirayı gözden çıkar diyor. Galaxy s3 s4 almak iphone almak Allah'ın emri mi? Bilakis israftır.
Aynen

fk555897

fk555897

Üye
RAM en az 1 GB olmalı. Ancak iPhone almaya bütçen yeterliyse 512 MB yeterli. Onun dışında en az 1 GHz çift çekirdekli işlemci gerekiyor. Oyun oynayacaksan GPU'nun en az Mali-400 olmasını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
vala ben 2. El n9 aldım. Uygulama eksikligi var o yuzden onermem ama internet performansı bence gayet üst seviyede. Sen en güzeli 2. El 4s al. Hrm ucuz olur. Hemde her ihtiyacını karşılar. Oyun uygulama vs.

tapatalk

tapatalk

Üye
s4,htc one,nexus4,iphone 5 hepsi uyar sana. Nexus4 ve ip5 de fazlasıyla akıcı bi deneyim yaşarsın

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
​iphone 4s

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
RAM en az 1 GB olmalı. Ancak iPhone almaya bütçen yeterliyse 512 MB yeterli. Onun dışında en az 1 GHz çift çekirdekli işlemci gerekiyor. Oyun oynayacaksan GPU'nun en az Mali-400 olmasını tavsiye ederim.

aradigim cevap. tesekkurler

Üst Alt