Yüksek Depolama Alanı Yüksek Performanslı Android Gersinin Hiç Önemi Yok(Tasarım Görsellik)!!!...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek Depolama Alanı Yüksek Performanslı Android Gersinin Hiç Önemi Yok(Tasarım Görsellik)!!!...!!!
Benim için en önemli kısım Depolama alanın Çok yüksek olması minimum 32 maksimum Sonsuz depolama alanın her damlasının kullanıcam ve tabiki 2. derece önem arz eden Performans Gerisi umrumda değil görselliktir fiyatıdır bunlara pek önem vermem

Arkadaşlar Böyle bir android varmı bildiklerinizi bana önerirmisiniz

BÖYLE BİR ANDROİD VARMI?

ttooxxiicc

Üye
Madem o kadar cok istiyorsun bi android tablet alacaksın. Birde sırt çantası 5-10 tane 1tblık harici hdd al. Koysırt çantasının içine her hddyi etiketle takıp cıkarırsın. Şarjda hemen biter bi aküde al şarj ede ede dolaşırsın :)
Espirisi bir yana zor bulursun.

klongs

klongs

Üye
one x olabilir 32 gb depolama alanın 26 gb ını kullanabiliyorsun ve 25 gb dropboxtan hediye veriyor 2 yıllık

RizeOnline

Üye
en yuksek one x sanırım onun üstünde hafızası olan androidli yok diye biliyorum...

aleranol

aleranol

Üye
yalnız geçen bi 10000 mah pili olan bir ekstra güç kaynağı gördüm onu alırsın one x alırsan. Bulut vs. 50gb alanın var. Bulut için de sınorsız ve hızlı bir net paketi alırsan sorun olmaz.hepsi sana 2000 tl civarına gelir yada biraz geçer. İnt paketinin fiyatı aylık olur sadece.

mancukya

Üye
Cloud (Bulut) olarak senelik 70 euroya limitsiz alan veren yerler var herhangi bir tel icin maksimum 64 gb ulasabilirsin bildigim 32 gb üzeri androidli telofon yok üstelikte 32 gb büyük kartlari desteklemiyor .
Yada Hubic var mesala oda 25 gb veriyor bedavaya.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
xperia S al o zaman..hatta yanlış bilmiyosam 64 gb seçeneği de var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt