Uygulama yüklenen oyun ve programların data dosyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

i-rot

Üye
    Konu Sahibi
yüklenen oyun ve programların data dosyaları
merhabalar..
derdim şöyle . örneğin geçenlerde bir oyun kurdum . gameloft oyunu . oyun grafik olarak bozuk çıktı bende dedim sileyim yer kaplamasın. dosya yöneticisnde gezerken baktım 500 mb lık oyunun download ettiğim kısmı halen orda duruyor. yani uninstall kapsamına onlar girmiyor. bu sadece benim farkettiğim bir kısmı. baska programlarda ve baska oyunların böyle dosyaları büyük ihtimalle hafızada yatıyorlar. kullanılmamasına ragmen. isteğim bunları otomatik olarak tarayıp kaldırabilen bir program var mı . yada daha kapsamlı bir uninstall programı mevcut mu ?
şimdiden teşekkürler

Kerim.

Kerim.

Üye
kendin silebilirsin.

i-rot

Üye
    Konu Sahibi
arkdasım farkındayım. zaten bende kendim sildiğimi belirttim.. ama bu sadece benm farkettiğim bir programdı kimbilir daha ne programlar uninstall yaptıgımı düşünüyorum ve telefonda cirit atıyorlar.
otomatik catche cleaner tarzı bir program arıyorum. titanium backup iş görürmu bu konularda ? mantiken bütün programı yedekleyebiliyorsa silebilmesi de gerek

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
es task manager programı var googleplayden indirebilirsin.çok kullanıslı bır program.hafızayı tarıyor ve boyutlarını ıstatıstık olarak gosteriyor.bunun yanı sıra bır suru sey yapıyor

.

i-rot

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba
Istediğim özellik malesef Bundan yok ama gayet hoş bir uygulama. Paylaşım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt