yüklediğim uygulamalar açılmıyor ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğim uygulamalar açılmıyor ??????
n8 e yüklediğim programlar 3 5 gün geçtikden sonra menüden kısayol simgesine dokunduğum zaman açılmıyor? bugun panorama ve camera pro programları açılmıyorsa yarın mumsms yada baska bı uygulama acılmıyor telefonu kapatıp acıorm bazen duzelıor ama sürekli bu sorun var. kısayol sımgeler e dokundugum zaman gırmıyor yanı nedendır bu acaba ?

----------Eklendi @ 16:39:57 ---------- Yazıldı @ 16:08:23 ----------

şımdı farkettım bayadır kurcalamıorm telefonuda bı cok uygulamayı da acmıo tıklıorm kalıo ole calısmıo yuklu uygulamalar ? bı benım mı basıma geldı bu olay bılen kımse yokmu

technoshark

technoshark

Üye
free uygulamalar kullanıyor olabilirmisin ? yada versiyon güncellemesi yaptıysan ? sorun çıkmış olabilir mi ?

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
annayı yukledıkden sonra uygulamarı yukledım yanı uygulamalar yukluyken guncelleme yapmadım... bugün acılıyorsa yarın acılmıyor bugun slıck msn acıyorsam ornek yarın acılmıyor ve degısıklık gosterıyor acılmayan uygulamalar lıstesı yanı hep aynı uygulama acılmamazlık yapmıyor

----------Eklendi @ 17:00:52 ---------- Yazıldı @ 16:51:21 ----------

bi ara hack yapmaya çalışmıştım ama olmamışdı yüklü uygulamalar kısmında umu hack ve umu rootcert quarantıne dıe bısı var onlardan kaynaklı olabılırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt