bu bir tek banamı oluor ? e bi yardım artık..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bu bir tek banamı oluor ? e bi yardım artık..!!!
n8 e yüklediğim programlar 3 5 gün geçtikden sonra menüden kısayol simgesine dokunduğum zaman açılmıyor? bugun panorama ve camera pro programları açılmıyorsa yarın mumsms yada baska bı uygulama acılmıyor telefonu kapatıp acıorm bazen duzelıor ama sürekli bu sorun var. kısayol sımgeler e dokundugum zaman gırmıyor yanı nedendır bu acaba ?

bi ara hack yapmaya çalışmıştım ama olmamışdı yüklü uygulamalar kısmında umu hack ve umu rootcert quarantıne dıe bısı var onlardan kaynaklı olabılırmı ?

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasım aynı problemı bende zamnında yasaıdım bunun sebebı emın olkı baska uygulamalrın yan eklentılerınden kaynaklanıyo sen bence telefonundakı programlarını yedekle ve tekrar tek tek yukle bu sayede hanıgı programın hatalı oldgunun arkına varıcaksın bence..gecmıs olsun....

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hard format atın..ya da belle flashlayın sorun kalmıycaktır.muhtemelen hatalı seriye denk gelmişsiniz

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
belle cıkmadı kı daha yanı kullanan arkadaslar var ama o sekıldede ben kurmak ıstemıorm ovı den guncellemek ıstıyorum. tek cozumu sılıp yenıdek yuklemekse yaparım sorn degıl ama yıne aynı sorunu yaşarsam ne yapıcam onu duşunuyorum

ozelbaris

ozelbaris

Üye
İngilizce'de açmayı denediniz mi?

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
dili değişince acılırmıkı ? hadı acıldı dıelm sureklı dılmı degıstrmem gerekıcek

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Evet ama 25.007 sorununu çözebilir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
vala ben dahil forumda cogu N8 kullanan arkadas belle kullanyo gayette memnunuz...tabii tercih meselesi bi yerde..format atın derim o zaman.

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Belle atmak uzmanlık işi. Herkes sizin kadar olaya hakim değil.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
aslında yaapabılecegımı bılsem yuklerım ama daha once hıc denemedım ne flash atmayı nede ovı harıc guncelleme yapmayı..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html ​dostum buraya bi göz atın o kadar da zor bi işlem degil gayet acık anlatılyo burda...tabii sorun cıkma olasılıgıda yok degil yani cıkarsa telefon ölebilyor...gerci ölünce dead phone işlemi var tekrar düzelyo ama braz karısık o..bi göz atın siz yinede

----------Eklendi @ 20:40:32 ---------- Yazıldı @ 20:36:33 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html buraya bakın bi braz dikkatli davranılırsa sorun cıkmaz videodaki anlatılanları aynen uygulayın..tabii pc'de antivirus fln kapalı olcak laptop kullanılıyorsa flash atarken fişi takılı olcak (şarj biter flan direk dead phone olur) bunun gibi ince noktalar var iyi uygulanırsa güzel sonuc alırsınız,belle atınca hacklemiste oluyorsunuz telefonu ''signed-unsigned'' çilesi de bitiyor telefon tamamen kişiselleşiyor yani...ki bellenin tadı bambaska.elinizde cidden baska bi telefon oluyor :oke:

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bence Rompacter yamaları açık oldugu için yapıyor olabilir rompacter yamaları kapatmalısın

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
onu yuklemısdım ama sıldım hespsını yada o yamaların adı ne verırsen bana yuklu uygulamalardan bı bakıym

Tracy35

Tracy35

Üye
...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...