Yugioh The Sacred Cards + Sınırsız Capacity ve Domino Dosyası (Forumlarda ilk)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yugioh The Sacred Cards + Sınırsız Capacity ve Domino Dosyası (Forumlarda ilk)
Bu oyun bir gba oyunudur. Forumda vbagx adlı emülatörü indirip kurarsanız, bu oyunu oynayabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarda da gameboy advance emülatörü ile oynanabilir.

Oyunun nette çeşitli hileleri ve ipuçları var; ama sınırsız kart kapasitesi ile ilgili ben elle tutulur bir hile veya dosya bulamadım. Bugün bir yöntem denedim kendi kafamdan ve işe yaradı. Haliyle, bu save dosyasını oyunun dosyasıyla birlikte aynı klasör içerisinde atın. İsimlerini değiştirmeyin. Sonra da vbagx emülatörü ile oyunu çalıştırın. Oyunun başlangıç ekranında "continue" yazdığını göreceksiniz. Oradan oyuna girin ve devam edin. Oyun ilk baştan başlıyor, yani hiçbir düello yapılmadan save ettim. Değiştirdiğim yalnızca 2-3 şey var. Şöyle;

Sınırsız kart kapasitesi. Yani istediğiniz kartları, ne kadar kapasite gerektiğine bakmaksızın destenize alabilirsiniz. Deste 40 kart ile sınırlıdır.

Sınırsız domino. Yani cart shoptan istediğiniz kartı satın alabilirsiniz. Fiyatının ne olduğu önemsiz.

Ayrıca level 999'dur ama o pek bir önem arz etmiyor. Düelloları yine aynı ayarda yapıyorsunuz save edilmemiş bir oyuna göre.

Son olarak da oyunun ilk açılışında, elde tutulan kartların hepsini sattım. Çünkü tamamen gereksizlerdi. Yani cart shop'a gidip sıfırdan kendinize istediğiniz kartları alabilir ve destenizdekilerle değiştirebilirsiniz. Ben şu an bu save dosyası üzerinden oyunu yeniden oynamaya başladım. Hiçbir sorun yok.

Test edilen telefon: Nokia 6630





 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt