Yu Yuphoria akıllı telefon gelecek hafta koşulsuz olarak olarak satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yu Yuphoria akıllı telefon gelecek hafta koşulsuz olarak olarak satışa sunuluyor
Keşke gm de bir tane de cm rom olan bir cihaz üretse getirse buraya fena olmazdı :hmmm


Micromax’ın ilgi gören markası Yu çatısı altınsa Mayıs ayında sunulan Yuphoria gelecek hafta 3 günlük koşulsuz satışa çıkıyor.


Hindistan, Çin ve ABD’nin ardından en büyük üçüncü akıllı telefon pazarı olurken, bir çok yerel akıllı telefon üreticisine de ev sahipliği yapıyor. Hindistan’da güçlü olan bu yerel firmalardan bir tanesi de Micromax olurken, firma kısa süre önce Yu adı ile yeni bir alt markasını sunmuştu.



Yu’nun ilk akıllısı Yu Yureka olurken, Hindistan’da oldukça ilgi gören bu akıllı telefonun ardından Yu Yuphoria adı ile yeni bir model daha bu sene içerisinde sunulmuştu. Geçtiğimiz Mayıs ayında duyurulan ve sadece Amazon üzerinden sunulan cihaz gelen bilgilere göre 21-23 Temmuz tarihleri arasında stok durumu ve ön kayıt gereksinimi olmadan satın alınabilecek.

Belirtilen tarihlerde 100.000 adet Yu Yuphoria modelinin “Made in India” olarak satışa sunulacağı firma tarafından da duyuruldu. Ayrıca Yu modellerinin işletim sistemi olarak da CyanogenMod ile sunulduğunu da belirtelim.

Yeni cihazın teknik özelliklerini sayacak olursak eğer, Yu Yuphoria 5″ büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 yonga setinden güç alan cihaz 2GB sistem belleği içermekte.

Dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak gelen Yu Yuphoria akıllı telefon 8MP arka kamera yanı sıra 5MP ön kamera içerirken, 2.230mAh batarya içeren cihazın fiyatı ise yaklaşık 110$ olarak belirlenmiş.



Yu Yuphoria akıllı telefon gelecek hafta koşulsuz olarak olarak satışa sunuluyor - MaxiCep
 


skylinegti

skylinegti

Üye
Bence fiyatına göre çok iyi bir telefon olmuş hindistan gibi fakir bir ülkede satış potansiyeli yüksek olur gibi geliyor...
 
Bülent872

Bülent872

Üye
Kamera sanki 16'lık gibi beni sarmadı özellikle Snapdragon 410 olması :kotu::kotu::kotu:
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu telefonu özel kılan fiyatının çok uygun olması sonuçta amiral gemisi değil
 
  • Beğen
Tepkiler: Bülent872


Üst Alt