Apple iPhone X, n11'de Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPhone X, n11'de Satışa Sunuldu
Apple'ın tüm dünyada fırtınalar koparan ve onuncu yıldönümü iPhone modeli olarak piyasaya sunulan iPhone X, geceyarısı itibariyle Türkiye'de de satışa sunuldu.



Apple’ın ‘Akıllı Telefonun Geleceği’ olarak duyurduğu ve 3 Kasım tarihi itibariyle ABD balta olmak üzere yaklaşık 55 ülkede satışa sunulan iPhone X, n11.com’da satışa açıldı. Ekranla kaplı ön yüzü ve kablosuz şarj özelliğiyle dikkat çeken iPhone X, n11.com’da 6.099 TL’den satışa sunuluyor.

Apple'ın iPhone'un 10. yılına özel tasarladığı iPhone X, n11.com’da satışa açılıyor. Apple tarafından ‘Akıllı telefonun geleceği’ olarak duyurulan iPhone X, tamamen ekran kaplı ön yüzü, kablosuz şarj özelliği ve çift optik görüntü sabitleyici özellikli çift arka kameraya sahip yeni tasarımıyla dikkat çekiyor. Gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle satışa sunulacak iPhone X, n11.com’da 6.099 TL fiyatıyla meraklılarını bekliyor.

5,8 inç Super Retina ekranıyla tamamen cam ve paslanmak çelik tasarımıyla göz dolduran iPhone X, A11 Bionic çip ve kablosuz şarj özelliğiyle geliyor. Kimlik doğrulamanın ve ödeme yapmanın yenilikçi ve güvenli yolunu sunan Face ID teknolojisinin yanı sıra, teknolojiye olanak veren TrueDepth kamera, alan derinliği efektli öz çekimler için ön kameraya porte ışığına sahip Portre modunu da ekliyor. Kablosuz gelecek için tasarlanan, şarj kablosu gerektirmeyen şarj özelliği ve iki farklı renk seçeneğiyle iPhone x, n11.com’da 6.099 TL’den satışa sunuluyor.
Apple iPhone X, n11'de Satışa Sunuldu
 


Üst Alt