najanaja
Üye
Ohooo Level 16 ne ki, daha göreceğin bölümlerin yanında çocuk oyuncağı kalıyor onun çözümü
Neyse çözümü söyleyeyim.
İki tane yaratığımız var. (Biliyorsun bu yaratıklar üstüne basanı zıplatmaya yarıyor)
Biri üst basamakta, diğeri ise alt basamakta yürüyüş halinde....
Karoshi'nin ölebilmesi içinse tek seçenek var...
Ocağın üstüne geçip beklerken birinin sol tarafta üstte duran düğmeye basması gerekiyor.
Tabii ki bu da yaratıklardan biri olacak.
Peki yaratığın birini oraya nasıl çıkaracaksın?
Oyun başladığında hemen önündeki mavi düğmenin üstüne gelip bekle.
Üstteki duvarı aktif hale getirecektir.
Üstteki duvar aktif olunca ve üst taraftaki yaratık gelip o duvara çarparak geri döner dönmez hemen düğmenin üstünden çekil ve duvarı açık hale getir.
Böylece yaratıkların yürüyüş düzenini değiştirmiş olacaksın. Üstteki yaratık alttakinin üstüne düşerek zıplamaya başlayacak ve zıplaya zıplaya sol üstteki düğmenin oraya düşecek.
O düğmeye doğru yürürken sen de hemen sağ alt köşedeki ocağın üstündeki yerini alacaksın. Ve bir güzel kebap olacaksın
İşlem bu kadar.
Not: İleride çok daha feci beyin yoran bölümler var
cok sagol simdide 43. Bolumde kaldım ?
arkadaş resimli anlatmış benimkine göre dha yararlı olur. beyler 50. bölümün çakallığnıda söyleseniz
cok cok sagolun simdi 47 deyim üçgen varbaya ugrasıyom
36.bölümde kaldım...Good Job alabilirmiyim lütfen
28 de takıldımyardım edebilirmisiniz?
öncelikle hiçbir kutuya dokunmadan gidip yukarıdaki taşı sağ alt çukurda duran o ikili dinamit kutusunun yanına düşür. Sonra en sol üstteki düğmeye gidip patlat. Taş aşağıdaki dinamit kutularının yanına düşecek. Yine hicbir kutuya dokunmadan oraya git ve taşı iyice kutulara yanaştır. Sonra çıkıp sol alttaki iki kutuyu birbirine yanaştır ancak arasını tamamen kapatma. Yani ortada kutu girmeyecek kadar boşluk kalsın. Sonra sol üst tepedeki kutuyu aşağı düşür ve aşağıda iterek basamağa yanaştır iyice. Daha sonra alttaki iki kutuyuda yapıştır birbirine. Son olarak sağ üstteki düğmeye git ve zincirleme patlamayı başlat. Kaya yerinden fırlayıp elektriği açacak, zıpla öl40 ta kaldım bu kezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?