youtubeye giriş yasağı kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

osezer10

osezer10

Üye
    Konu Sahibi
youtubeye giriş yasağı kalktı
you tubeye giriş yasağı kalktı artık video izlemeye devam

sitesinden videoları bilgisayarına inderebilirsiniz.!!!!!
indiregandi yapacan demi çakalllll!!!!!!!!!!! cepcilik yapacan demi cakallllllll:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
Paylaşımın için saol Kardeş..!!!

CanceR

CanceR

Üye
tşkler bakalım bu site nasıl indiriyo videoları ;)

eQooo

eQooo

Üye
teşekkürler...

Salihyet

Salihyet

Üye
zaten yasak kalktı videoları yönlendirme sitelerinden açmaya gerek yok..

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ben real player la youtube dan video indirebiliyorum

ersoy

ersoy

Üye
yav yasak kalktı ama ben pc den hala giremiyorum:(

schumici

schumici

Üye
dünyanın kaç ülkesinde daha youtube yasaklanıyo gerçekten çok merak ediyorum acaba bu global bişey mi yoksa biz türklere has bi cinslikmi?

nightdragon35

nightdragon35

Üye
hayır yasaklama nedenleri belli onu biliyoruzda .niye geri açıyorlar onu anlamıyorum.bu sefer sonsuza kadar kapatacaz diyorlardı.

net0019

Üye
YouTube'daki videoları izlemek için bir çok yöntem var herkesin bildiği gibi. Ancak host dosyası, DNS, program yükleme, proxy gizlen vb bir çok kişi için yapması zor şeyler olabiliyor. Herkesin bu teknik olayları bilmesi zor.

YouTube'daki tüm videoları her yerden, her bilgisayardan adresine girerek ya da Google'dan "video penceresi" diye arayarak da izleyebiliyorsunuz.

Hem çok hızlı hem de güvenli. Tasarımı çok sade ve kullanımı çok kolay. Arama sonuçları Türkiye'ye özel, istenmeyen ve ahlaki olmayan zararlı videolar da filtreleniyor sanırım.

Tüm video'ları da isteyen kendi sitesine ekleyebiliyor ve oradan oynatılmasını sağlayabiliyor(Bu süper bir özellik). Facebook'ta paylaşılan videolar da direkt Facebook üzerinden oynatılabiliyor.
Umarım faydalı olur.

haltie

haltie

Üye
YouTube'daki videoları izlemek için bir çok yöntem var herkesin bildiği gibi. Ancak host dosyası, DNS, program yükleme, proxy gizlen vb bir çok kişi için yapması zor şeyler olabiliyor. Herkesin bu teknik olayları bilmesi zor.

YouTube'daki tüm videoları her yerden, her bilgisayardan adresine girerek de izleyebiliyorsunuz.

Hem çok hızlı hem de güvenli. Tasarımı çok sade ve kullanımı çok kolay. Arama sonuçları Türkiye'ye özel, istenmeyen ve ahlaki olmayan zararlı videolar da filtreleniyor sanırım.

Tüm video'ları da isteyen kendi sitesine ekleyebiliyor ve oradan oynatılmasını sağlayabiliyor(Bu süper bir özellik). Facebook'ta paylaşılan videolar da direkt Facebook üzerinden oynatılabiliyor.
Umarım faydalı olur.

ewet güzel siteymiş:oke: