OttomaN TigeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim efenim, bakalım ortaklaşa nasıl bir uygulama çıkaracaklar. Lakin benim için indirme özelliğinin olmaması bu yeni uygulamayı diğerlerinden (3.parti yazılımlardan) farksız kılar.ben yine kullanışlı ve güzel bir uygulama geleceğini düşünüyorum.
Haber için teşekkürler Gökçen.
Rica ederim efenim, bakalım ortaklaşa nasıl bir uygulama çıkaracaklar. Lakin benim için indirme özelliğinin olmaması bu yeni uygulamayı diğerlerinden (3.parti yazılımlardan) farksız kılar.
Rica ederim Okan.Aynen benim içinde öyle malesef.Ama haber için teşekkürler google nefret gün geçtikçe artıyor
Bakalım nasıl bir uygulamaya gelecek.Haziran ayının ilk günlerinde yeni uygulama çıkacak deniyordu. O halde dediğiniz gibi en son MS'in yazdığı uygulamaya orijinal youtube apileri ve reklam ekleyip biraz da makyajlayıp servis edecekler bizlere. Video indirme olayı zaten MS'in sırf google'a yönelik yaptığı bir tepkiydi. Onlarda bu durumun telif haklarına aykırı olduğunu biliyorlardı ama çok akıllıca oynadılar oyunu bence kazandılar. MS, google'dan bir söz almadan zaten kaldırmazdı. Sonuçta herkesi tatmin edecek bir uygulama geleceğine inanıyorum ben tabii video download özelliği olmadan.
Rica ederim Okan.
Bakalım nasıl bir uygulamaya gelecek.
Rica ederim. Ben halen en iyi (v3.0.5015.1) sürümünü kullanıyorum.Konu için teşekkürler, benim fikrim zaten eksiksiz bir uygulama değildi. Arama kutucuğu kullanışlı değildi mesela. Diyelimki uzun bir şey yazdını ve düzenlemek istediniz. Neredeyse imkansıza yakın uğraşıyorsunuz. Ama tabikide benim gözümde diğer tüm uygulamalardan daha üstün bir uygulamaydı. Bence geliştirilip verilecek. Değiştirilmeyecek.
Ben uygula olayını anlamıyorum tarayıcıdan girip izleyin arkadaşlar normal PC gibi rahatça her şeyi yapıyorum ben önemsemiyorum açıkçası
Abi artık yanlışlıkla güncelle desen de güncelleyemezsin, rahat rahat kullanmana bak.
uygulama ile daha az veri ve şarj kullanımı oluyor.
O ayrı mesele abi zaten genelde ben wifi ile bağlanıyorum 1 Gb oparetörden de limitim var sorun yok çok sıkta girmiyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?