defalarca denedım yapamadım genede yardım edebılırmısınyapamamışsın demekki, oluyor çünkü

denedim gene ama olmadı telı yenıden başlatınca 0 oluyokonularda yazandan fazlası yok, oluyorsa oluyordur![]()

kalksın ya ne zamandandır telden giremıyorumçok yakında yasak her yerde kalmış olacak biraz beklebenim yasak kalkalı 15 gün oldu
![]()

şu formdakı dns degıstırme yöntemlerını denedım ama işe yaramadı nasl youtube gırebılırım![]()
burası symbian bölümüTelefonu rootla ondan sonra setdns diye bi program var onu indir hem wifi hemde mobilverinin dns sini degistir iste link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yok girmiyor konuda ayarları yaptıktan sonra yenıden başlatın dıyodu ondan yenıden başlattımayarlama yapıp telefonu yeniden niye başlatıyorsun ? eğer yeniden başlatmadan ayarları yapıp giriyorsa telefonunu ya soft formatla yada hard formatla

burası symbian bölümü![]()

o yöntemi biliyorum kardesım ama cok kotu oluyoamaç youtube'a girmekse madem çözemyosn sorunu opera miniden gir videolar düşük kalite olur ama izlersin en azından![]()

turkcell internet üzerinden giriş yapıyorsan bu dns yi deneo yöntemi biliyorum kardesım ama cok kotu oluyo![]()
opera mini ile gir youtubede izleyeceğin videoyu url kopyalao yöntemi biliyorum kardesım ama cok kotu oluyo![]()

denerim bi ama cok uğrastırıyo bee abi açılsn artıkopera mini ile gir youtubede izleyeceğin videoyu url kopyalaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyapıştır mp3 kısmını mp4 seç 720p olarak seç indir![]()
bunuda denedım gene olmadı wifidende bağlanıyorumturkcell internet üzerinden giriş yapıyorsan bu dns yi dene
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

eyw güzel siteymişopera mini ile gir youtubede izleyeceğin videoyu url kopyalaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyapıştır mp3 kısmını mp4 seç 720p olarak seç indir![]()

youtube açıldıBi format atmayı dene. Bence cozulur..

bende güldüm yukarıdaki arkadaşa youtube kapalı iken neyle giriyorduyoutube açıldı![]()