Youtube

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Youtube
şu formdakı dns degıstırme yöntemlerını denedım ama işe yaramadı nasl youtube gırebılırım :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
yapamamışsın demekki, oluyor çünkü

• Beğen
Tepkiler: okankayci
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
konularda yazandan fazlası yok, oluyorsa oluyordur :)

asigsasi

asigsasi

Üye
çok yakında yasak her yerde kalmış olacak biraz bekle :) benim yasak kalkalı 15 gün oldu :)

by-pegasus

Üye
şu formdakı dns degıstırme yöntemlerını denedım ama işe yaramadı nasl youtube gırebılırım :(

Telefonu rootla ondan sonra setdns diye bi program var onu indir hem wifi hemde mobilverinin dns sini degistir iste link

asigsasi

asigsasi

Üye
Telefonu rootla ondan sonra setdns diye bi program var onu indir hem wifi hemde mobilverinin dns sini degistir iste link

burası symbian bölümü :)

• Beğen
Tepkiler: okankayci
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
ayarlama yapıp telefonu yeniden niye başlatıyorsun ? eğer yeniden başlatmadan ayarları yapıp giriyorsa telefonunu ya soft formatla yada hard formatla

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
ayarlama yapıp telefonu yeniden niye başlatıyorsun ? eğer yeniden başlatmadan ayarları yapıp giriyorsa telefonunu ya soft formatla yada hard formatla
yok girmiyor konuda ayarları yaptıktan sonra yenıden başlatın dıyodu ondan yenıden başlattım :)

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
amaç youtube'a girmekse madem çözemyosn sorunu opera miniden gir videolar düşük kalite olur ama izlersin en azından :)

Emre

Üye
o yöntemi biliyorum kardesım ama cok kotu oluyo :)
opera mini ile gir youtubede izleyeceğin videoyu url kopyala yapıştır mp3 kısmını mp4 seç 720p olarak seç indir :naughty:

• Beğen
Tepkiler: blackland, okankayci ve ShadesOfBLUE
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
opera mini ile gir youtubede izleyeceğin videoyu url kopyala yapıştır mp3 kısmını mp4 seç 720p olarak seç indir :naughty:
denerim bi ama cok uğrastırıyo bee abi açılsn artık :D
turkcell internet üzerinden giriş yapıyorsan bu dns yi dene

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunuda denedım gene olmadı wifidende bağlanıyorum :(

blackland

blackland

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter
adanalı1

adanalı1

Üye