Uygulama YouTube ve Reklamlar İçin Güncel Hosts Dosyası

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
YouTube ve Reklamlar İçin Güncel Hosts Dosyası
Kendi telefonumda ki hosts dosyasını paylaşayım dedim şu an ki nerdeyse uygulamalarda ki tüm reklamları engelliyor güncelledim çünkü ve içinde bir de youtube engelini kaldırmak için gerekli bilgiler var. TubeMate için olanlar falanda var. Reklam engelleyici uygulama kurup gereksiz yere telefonu kasmasını istemeyenler için birebir :D İndirdiğiniz hosts isimli dosyayı system/etc klasörünün içine atmanız yeterlidir. Mevcut hosts dosyanızın üzerine yazmanız gerek tabiki.

İndirmek İçin:

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq

efsane712

efsane712

Üye
Teşekkürler :)

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Tskrler

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Çok sağol bro sayende hotspot shield le uğraşmaktan kurtuldm :D adamsın

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan ve efsane712
Ankaralı Gezgin

Ankaralı Gezgin

Üye
Çok teşekkür ederim.

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Normal tarayıcıda açıyo ama OG Youtube uygulamasında video açmıyo. Bi önerin var mı kardeş???

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Normal tarayucıda açıyo ama OG Youtube uygulamasında video açmıyo. Bi önerin var mı kardeş???
OG Youtube yi bende kullaniyorum calisiyor kardesim google hesabinla oturum acmaman gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq
redfoxqq

redfoxqq

Üye
OG Youtube yi bende kullaniyorum calisiyor kardesim google hesabinla oturum acmaman gerekiyor.
Olmadı bro olmuyoo. Çıkış yaptm google hizmetlerini de og yi de sildm . Og youtube u tekrar kurdm giriş yapmamış oldu ama yine açmadı :D yapack bişe yok galiba

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı bro olmuyoo. Çıkış yaptm google hizmetlerini de og yi de sildm . Og youtube u tekrar kurdm giriş yapmamış oldu ama yine açmadı :D yapack bişe yok galiba
Valla ben normal youtube uygulamasını kullanmıyorum OGYoutube kullanıyorum. Ve bugün zaten youtube yasağı kalktı bugünden sonra sorun hala devam ediyorsa sorun youtube yasağından veya hosts tan kaynaklı değildir :D

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Valla ben normal youtube uygulamasını kullanmıyorum OGYoutube kullanıyorum. Ve bugün zaten youtube yasağı kalktı bugünden sonra sorun hala devam ediyorsa sorun youtube yasağından veya hosts tan kaynaklı değildir :D
Yasak kalktı diyolar hostu silince hala yasak gelio :D

doganoglu66

doganoglu66

Üye
Kendi telefonumda ki hosts dosyasını paylaşayım dedim şu an ki nerdeyse uygulamalarda ki tüm reklamları engelliyor güncelledim çünkü ve içinde bir de youtube engelini kaldırmak için gerekli bilgiler var. TubeMate için olanlar falanda var. Reklam engelleyici uygulama kurup gereksiz yere telefonu kasmasını istemeyenler için birebir :D İndirdiğiniz hosts isimli dosyayı system/etc klasörünün içine atmanız yeterlidir. Mevcut hosts dosyanızın üzerine yazmanız gerek tabiki.

İndirmek İçin:
kardeş benim tel rootlu,bu dosyayı mevcut host dosyasının üzerine nasıl yazacağız ?

redfoxqq

redfoxqq

Üye
kardeş benim tel rootlu,bu dosyayı mevcut host dosyasının üzerine nasıl yazacağız ?
Bro dosyayı indirirsen
.txt uzantılı geliyo. Root browser programıyla adını değiştir ve sondaki .txt uzantısını sil . Sonra system/etc içindeki host dosyasını sil ve indirdigin o dosyayı system/etc içine kopyala. Sonra dosyaya uzun basıp permissions u bul oradaki ayarları böyle yap :

Sonra telefonu kapatıp yeniden aç.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Bu sadece root'lu tel uygulanır

uyducu33

Üye
maxiplus 5 ıcın olurmu.

Ferzan