Uygulama Hosts Dosyası Nasıl Silinir? (anlatım) Playstore Bağlantı Yok Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Root iznin varsa es files dosya yöneticisinden seçenekler 3 çizgi olan yere bas Root izni ver ordan daha sonra System/etc/hots dosyasını silebilirsin

• Beğen
Tepkiler: jotem173

xx11xx11

xx11xx11

Üye
Arkadaşım eğer hiçbiri işe yaramadıysa telefonunu formatla, olur biter. Yalnızca dikkat ettim de "host dosyası silinemez" hatası almışsın. Şimdi es file'de soldan paneli aç, araçlar kısmına girip root gezgini'ni açık konuma getirdiğin an zaten senden supersu ya da super user yetkisi isteyecek. O sırada gelen pencerede "allow" dersen root gezgini açık konuma gelecek. Sonra host dosyasını silip telefonu yeniden başlatman yeterli olur. Dilersen wipe CACHE de yapabilirsin o sırada. Format atmak da istersen telefonuna WIPE FACTORY RESET seçenğini seçerek formatlayabilirsin. Tabii sonra tüm programları baştan kuracaksın (yani sonradan kurduklarını).

Bence o kadar emin olma; çünkü zamanında bu dediğini denediğim halde host dosyasını silene kadar bağlantı aktif olmamıştır playstore'de.

O kadar eminim ki suanda da yapiyorum yani zamaninda degil SUANDA yapiyorum arkadasim denesin bakalim ne zarari var ki ama denemedenn sonra yorum yapmasini rica ediyorum

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O kadar eminim ki suanda da yapiyorum yani zamaninda degil SUANDA yapiyorum arkadasim denesin bakalim ne zarari var ki ama denemedenn sonra yorum yapmasini rica ediyorum

Tabii ki denesin. Bi yontem olmadi digeri. Hepimiz boyle buluyoruz zaten cozumleri. Tesekkurler.

emresabahat

Üye
Ben dediklerini yaptım ama sildikten sonra evimde bulanan wifi yi görmüyor. Ne yapmam lazım.;);)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben dediklerini yaptım ama sildikten sonra evimde bulanan wifi yi görmüyor. Ne yapmam lazım.;);)

Telefonuna odin ile su andaki rom hangisiyse onu yukle. Ya da su anda kullandigin romu hangi yontemle.yuklediysen osekilde.tektsr yukle ama wipe factory reset yapma.

Yine de wipe factory reset yapmadigin icin telefon acilmayabilir. Bu yizden dpsyalarini bilgisayara yedekle ve sonra formatla telefonunu. Host dosyasini silmekle wifi agini gormek arasinda bir baglanti kesinlikle.yoktur. Olmadi telefonunu yeniden baslat, zaten host dosyasi otomatik tekrar olusacaktir. İse yaramazsa format at.

emresabahat

Üye
Telefonuna odin ile su andaki rom hangisiyse onu yukle. Ya da su anda kullandigin romu hangi yontemle.yuklediysen osekilde.tektsr yukle ama wipe factory reset yapma.

Yine de wipe factory reset yapmadigin icin telefon acilmayabilir. Bu yizden dpsyalarini bilgisayara yedekle ve sonra formatla telefonunu. Host dosyasini silmekle wifi agini gormek arasinda bir baglanti kesinlikle.yoktur. Olmadi telefonunu yeniden baslat, zaten host dosyasi otomatik tekrar olusacaktir. İse yaramazsa format at.
Sağolasın kardeşim işe yaradı :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
reductil

reductil

Üye
Siliyorum düzeliyor bir aradan sonra yine aynı hata

reductil

reductil

Üye
Var kardeş bende 3 tane var onlardan misal bi uygulamayı açarken google play durduruldu hatası alıyorum arada bir

MaxipmaN

Üye
Var kardeş bende 3 tane var onlardan misal bi uygulamayı açarken google play durduruldu hatası alıyorum arada bir
ozaman google play hizmetlerine uygulama yöneticisinden gel ve veriyi sil de, host klasörü silinmediyse işe yaramayabilir

• Beğen
reductil

reductil

Üye
Host siliniyor da durduruldu hatası neden acaba

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Host siliniyor da durduruldu hatası neden acaba

Host dosyasini sildikten sonra playstore ve google play hizmetleri uygulamalarinin verilerini silip guncellemelerini kaldir. Daha sonra yeniden baslat telefonu ve birak, arkaplanda kendi kendilerine guncellensinler. Sonra gmail hesabini (eger isterse) tekrar gir playstorete. Bu gibi durumlarda ben boyle yapiyorum. Kesin ise yarar diyemem ama denemekte fayda goruyorum.

sari09

Üye
Kardeşim, Allah razı olsun. Gerçekten çok işime yaradı.

• Beğen

Karavelaa

Üye
Teşekkürler.

• Beğen

tahsin4343

Üye
Bendede sil diyorum readly-only system dior silinmiyor lutfen yardim edin

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bendede sil diyorum readly-only system dior silinmiyor lutfen yardim edin

R/w yani read weite yetkisi vermezseniz silemezsiniz. Direktifleri sirasiyla baştan tekrar edin. Bir yerde hata yamis olabilirsiniz.

Silinen Üye 2626364

Silinen Üye 2626364

Kapalı Hesap
Google Hizmetler Çerçevesi devre dışı bırakıldığında da aynı hatayı alırsınız..

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Üst Alt