Arkadaşım eğer hiçbiri işe yaramadıysa telefonunu formatla, olur biter. Yalnızca dikkat ettim de "host dosyası silinemez" hatası almışsın. Şimdi es file'de soldan paneli aç, araçlar kısmına girip root gezgini'ni açık konuma getirdiğin an zaten senden supersu ya da super user yetkisi isteyecek. O sırada gelen pencerede "allow" dersen root gezgini açık konuma gelecek. Sonra host dosyasını silip telefonu yeniden başlatman yeterli olur. Dilersen wipe CACHE de yapabilirsin o sırada. Format atmak da istersen telefonuna WIPE FACTORY RESET seçenğini seçerek formatlayabilirsin. Tabii sonra tüm programları baştan kuracaksın (yani sonradan kurduklarını).
Bence o kadar emin olma; çünkü zamanında bu dediğini denediğim halde host dosyasını silene kadar bağlantı aktif olmamıştır playstore'de.
O kadar eminim ki suanda da yapiyorum yani zamaninda degil SUANDA yapiyorum arkadasim denesin bakalim ne zarari var ki ama denemedenn sonra yorum yapmasini rica ediyorum
Yanlış birsey silmiş olma ben defalarca sildim sorun olmadıBen dediklerini yaptım ama sildikten sonra evimde bulanan wifi yi görmüyor. Ne yapmam lazım.![]()
Ben dediklerini yaptım ama sildikten sonra evimde bulanan wifi yi görmüyor. Ne yapmam lazım.![]()
Sağolasın kardeşim işe yaradıTelefonuna odin ile su andaki rom hangisiyse onu yukle. Ya da su anda kullandigin romu hangi yontemle.yuklediysen osekilde.tektsr yukle ama wipe factory reset yapma.
Yine de wipe factory reset yapmadigin icin telefon acilmayabilir. Bu yizden dpsyalarini bilgisayara yedekle ve sonra formatla telefonunu. Host dosyasini silmekle wifi agini gormek arasinda bir baglanti kesinlikle.yoktur. Olmadi telefonunu yeniden baslat, zaten host dosyasi otomatik tekrar olusacaktir. İse yaramazsa format at.

klasörü silemiyorsunuzdur hocamSiliyorum düzeliyor bir aradan sonra yine aynı hata
ozaman google play hizmetlerine uygulama yöneticisinden gel ve veriyi sil de, host klasörü silinmediyse işe yaramayabilirVar kardeş bende 3 tane var onlardan misal bi uygulamayı açarken google play durduruldu hatası alıyorum arada bir
Host siliniyor da durduruldu hatası neden acaba
Bendede sil diyorum readly-only system dior silinmiyor lutfen yardim edin