Yardım YouTube u reklamsız nasıl izlerim?!

New pipe var ise yıllardır henüz yasaklanmadı. Myt müzik gibi indirebilirsin ordan

Bana beğenmedim diye tepki veren arkadaş 70 lira ödemek zor mu geliyor? Nereye kadar korsan kullanabileceksiniz YouTube? Ben çok memnunum. Sürekli güncelleniyor bir şekilde korsan izlerseniz bile kurduğunuz sürüm bir süre idare edecek sonra bekleyeceksiniz yeni sürümü çıksın diye. Gençlik yıllarım korsan yazılım kullanmakla geçti şükür şimdi durumum var lisanslı kullanıyorum. Sigara içiyorsanız bırakın bir paket sigara 200 lira olsa 3 aylık YouTube paketi alırsınız o para ile.

Tepkiler: Notxr ve Dobraokuyucu
Youtube vanced kapandı revanced extended pro apk diye arama yapıp indir yanında google hesabına giriş için micro g var onu da indir

Tepkiler: Dobraokuyucu
Ben içmedigim için fiyatını bilemem.

Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr
Beni kafasına göre engelleyen, keyfe keder filistin postlarını silen platforma birak beş kurus parayı günahımı vermem

Tepkiler: DarkredBlue61
Burası siyaset konuşulacak bir platform değil. Şu anda kullandığın hemen her şey zaten yahudilerden çıkma. Sözde müslüman zannedilern arap ülkelerinin neler yaptıklarını herkes biliyor. Ayrıca biraz haberleri takip edersen Filistin başbakanının İran'ı nasıl kınadığını görürdün.

Türkiyeye filan sıra gelmeyecek tüm uzmanlar söylüyorlar. İsrail'in Türkiye ile savaşa girmesi için hiçbir sebep filan yok.

Son düzenleme: