GhostMahir
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir tek senin önerin içalıştı ama ordan oturum açamıyorum yinede teşekkürlerNewpipe var reklam siz ve MP3 veya video formatda indirme özelliği var tercih senin
Android de Vanced çalışıyor bende .Arkadaşlar daha önce çogunuzunda kulladığı Vanced kuçuygulamasını kullanıyordum artık çalışmıyor nette araştırdım bir kaçını denedim ama olmadı reklam çıkıyor bana şu anda güncel bir aplikasyon tavsiye edebilecek biri varmı kurulumu ile birlikde reklamsız youtube u kullanabileceğim herhangi bir pro lazım şimdiden ilginize teşekkürler.
Indiremiyorsunbrave de güzel arka planda çalıyor edyior.
Psikopat misin sen, silerse silsinler seni mi sildiler sanki matrixten ne bu tribinEski hesabımdan 6 like da silmişler ve birkaç mesaj daha gitmiş
İstemiyosanız tamamen giderim dönmemek üzere
bu mesajda admin etiketlemedim
Artık adminleri etiketleyip etiketlememek size kalmış @Dobraokuyucu ve @DarkredBlue61 gitmemi istiyosanız giderim Mayısta 8.senem doluyor
Ne kaldı şurada Mayıs ayına
Evet pisikolojim bozuktur doğrudur.Psikopat misin sen, silerse silsinler seni mi sildiler sanki matrixten ne bu tribin
Yok ondan değilYa da ben mi siliyorum da gitmemi istemiyosanız falan yazmissin
indirme sıkıntı geçen bi tane vardı baktım yasalar gereği yasak vs dyor yoksa kullanıyordum. muhtemelen play e ekleniyor indirme yapıyorsun bir süre sonrada fark edilince yasaklanıyor... ayrı program gerekecek. pc kullanıyorsan oradan da yapabilirsinIndiremiyorsun
Eski hesabımdan 6 like da silmişler ve birkaç mesaj daha gitmiş
İstemiyosanız tamamen giderim dönmemek üzere
bu mesajda admin etiketlemedim
Artık adminleri etiketleyip etiketlememek size kalmış @Dobraokuyucu ve @DarkredBlue61 gitmemi istiyosanız giderim Mayısta 8.senem doluyor
Ne kaldı şurada Mayıs ayına
kapattığı hesabı var onu diyorEski hesabımdan derken ?
eski hesap silinen hesapEski hesabımdan derken ?
neyden ötürü ?ondan ötürü silinmiş olabilir.
eski hesap silinen hesap
kendim silmiştim
ama dayanamayıp geri gelmiştim
mesajlarım neden siliniyor ki
neyden ötürü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?