YouTube Para Kazanma

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
YouTube Para Kazanma
arkadaslar youtubede bi sanatcının ıngızlıce lyricsini yaptım kendı emegımle movie makerdan youtube telif hakki dedi ve dolar isareti cikmadi sizce youtube nasil videolar koymalıyım telif hakki olmaması ıcın o videdoyuda kendi emegimle yaptım fakat kabul etmedi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Artık eskisi gibi değil dijital olarak youtube ve benzeri siteler içeriklerinde telif hakkı gerektiren ses,görüntü,yada video içine import edilmiş mp3 dosyası dahi olsa anında uyarıyor ve önce index dışı bırakıyor sonrada düzenlemezseniz ihlal olan içeriği kendisi değiştiriyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Uhops

Uhops

Üye

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
yani simdi ornegin ibrahim tatlısesin butun sarkılarını bi video yaptım koydum kabul etmıceklermi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yani simdi ornegin ibrahim tatlısesin butun sarkılarını bi video yaptım koydum kabul etmıceklermi
Aynen arkadaşım ilk anda olmasada bir süre sonra ihlalden düzeltmen istenir.Kanal işinden gelir ise daha sıkı şu an :oke:

• Beğen

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
yapmayav.D ne hayallerle youtube uye olmustum:D

• Beğen
Tepkiler: alisait07

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
bu youtubede ne ypaabılırım para kazanmak ıcın bu yollarda fıs cıktı:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bunun için kendin özgün içeriğin ve devamında paylaşımların olması gerekli artık içeriğe siz karar vericeksiniz.

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Gameplay videoları çekebilirsin. :) Veya inceleme videoları. :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Ben her ay yaklasik 500 - 580 euro civari para kazaniyorum.
Bu ise gercekten gonul veren arkadaslar mesaj atin yardimci olurum.
Bende 1 sene once cok hevesliydim ve gunde 15 videoya kadar atiyordum.
Ama zaman gectikce insan bikiyor. Ben bikmadim gerci ama biraz video edit bilmeniz gerek.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@DeEenzameMan İşte deneyimli biri, yakalamışken soralım: Videoların nasıl olması gerektiğini ve kullandığınız video düzenleme programını açıklar mısınız? Arkadaşlarımıza yardımcı olacaktır :)

Son düzenleme:
  • Beğen
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Videolar kesinlikle ve kesinlikle telif hakki yiyecek videolar olmamali.
Mesela; Ligtv, digiturk, o ses turkiye, yetenek sizsiniz, survivor, acun medya'nin diger programlari, DHA ajans videolari, star tv videolari, BBC, Al jazeria mi ne iste o. Bu gibi video sahipleri hemen atiyorlar telifi. Ki onlar atmadanda eslesen ucuncu taraf icerigi geliyor ve para kazanma otomatik olarak devre disi kaliyor zaten.
Sana tavsiyem su olabilir; yabanci dilde calis.
Ingillizce yada Fransizca tavsiyelerim.
Turkce calisinda TBM (tiklama basina oran) en fazla 20 krs oluyor.
Ama yabanci dilde 40-50 krs arasi degisiyor.
Video ararsan internet video coplugune donmus durumda.
Adam tuvalete gidiyor onun bile videosunu cekip atiyor.
Ayrica muziktede cok telif geliyor onada dikkat et(edin).
Saka videolari, gizli kamera goruntuleri, bazen +18 videolar, siyaset, politika ve yabanci liglerin futnolu uzerine seyler paylasin YouTube ortamlarinda mesela.
Ayrica birazda sans gerek insana.
Yeni trend olmus bir videoyu en once sen atarsan senin hitin artar ve cok tik alirsin.
Ama o kadar (afedersiniz; serefs..) insanlar turediki (ozellikle turk insaninda) bu isi yapanlara sahte telif gonderip hem kanali tehlikeye sokuyorlar, hemde emeklerin bosuna gidiyor.
4 kanalim kapandi boyle benim.
Bir tanesi 13 milyon izlenmisti toplamda!
Onun icin turkce'den uzak dur.
Yoksa birgun bakmissin biri sahte bir telif atmis ve emekleri hepsi bosa gitmis.
Ayrica YouTube telif konusunda cok cok cok hassas.
Ona gore davran(in) arkadaslar.
Baska sorulariniz olursa buradayim.
Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: alisait07, OttomaN TigeR, xavxmaxi ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peki video kalitesini etkilemeden düzenleme yapabileceğimiz bir program önerir misiniz?

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Aslinda bircok program mevcut.
Mesela; Adobe'un video edit pro'su kaliteli, sony vegas var.
Ama benim onerim 'EDIUS' olur. (Tam adi; Gras Valley EDIUS).
3 yildir kullaniyorum. Istediginiz hersey mevcut programda.
Biraz karmasik gelebilir ilk kullanimlarda ama ogrendikce daha iyi seyler yapabilirsiniz.
Orjinal internet sitesi;

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve xavxmaxi

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Sagolasın kardeşim vaktini ayirip bişiler yazdigin için diger arkadaşlarada teşekkür ediyorum dedigi gibi internet video cöplügü olmus ozellikle youtube bir videodan en az 100tane var iyi forumlar1yıla kadar acaba youtubeden ne kadar para kazanabılırım diye merak ediyorum siz 1yılda ne kdr kazandınız acaba

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Ben ilk 3 ay sadece 384€ kazandim, unutmam.
Ama artik ayda sadece 450-500 arasi kazaniyorum.
Tutan bir videom olursa fazlalasiyor tabii bu.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hocam bu iş için sınırsız net şart mi . Yoksa bur kafede yapabilirmiyiz. Yaparsak daha mi zarar.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Yani video indir, upload et.
Bariz MB gidiyor normal olarak.
Hele heme yuksek kalite (720p, 1080p) video uzerinde ise genel calismalariniz sinirsiz olursa daha iyi olur.
Net bilgisayarlarinda genelde movie maker olur video edit icin. Ama basit videolar icin yapabilirsiniz tabii ki.

• Beğen
Tepkiler: alisait07
alisait07

alisait07

Üye
@BLACKHAKAN

Şimdi ben animasyon filmi yaptım pivottan fon müzik olarak şarkı koydum para kazanma şansım varmı ama şarkının ismini göstermedim

Takipçi Satın Al

Üst Alt