Youtube Logosunda Değişiklik Yapıldı!

Konu Sahibi
Youtube Logosunda Değişiklik Yapıldı!
Youtube uzun bir süre sonra yeniden logosunda değişiklik yaptı. Eski logoda youtube yazısınının tube kısmı kırmızı kutucuk içerisinde iken yeni logoda bu kutucuk youtube mobil uygulamasının simgesi olan kırmızı beyaz play butonu şeklinde logonun en başına geçmiş bulunmakta şirketin açıklamasına göre yeni logo en ince ekranlı cihazlarda bile esnek tasarıma olanak tanıyor. Bu yeni logo şirketin yapacağı yeniliklerin bir başlangıcı olarak görülüyor.

Tepkiler: TheNightMare.

PALA.

Üye
Yeni modern ara yüzde mozillanın bir çok indirme eklentisi çalışmıyor, klasik temaya geri döndüm.
Söylenip duruyorlardı indirmeleri engelliyecez diye.Mozillada başka bir yolunu bulur zamanla

Son düzenleme:
Mobilde gayet sık durmus insallah yapacagi yenilikler arasind arka planda oynatma ve cevrim disi oynatma gelir

Tepkiler: cihanata_1 ve KD1907
Bu güzel haber için teşekkürler.

Tepkiler: cihanata_1
    Konu Sahibi
Yeni modern ara yüzde mozillanın bir çok indirme eklentisi çalışmıyor, klasik temaya geri döndüm.
Söylenip duruyorlardı indirmeleri engelliyecez diye.Mozillada başka bir yolunu bulur zamanla
Bende Firefox kullanıyorum,bununla ilgili araştırma yapacağım,bir yol bulursam konu açarım

Tepkiler: PALA.
    Konu Sahibi
şuanlık eklenti olarak bende bulamadım,İDM internetten cracklı bulup kurarsanız yeni tasarım da da indirme butonu çıkıyor

PALA.

Üye
şuanlık eklenti olarak bende bulamadım,İDM internetten cracklı bulup kurarsanız yeni tasarım da da indirme butonu çıkıyor
Teşekkürler. İDM kullanmıyorum kürek olayına her türlü karşıyım.
Video download helper eklentisi (modern arayüzde) youtube ve diğer sitelerde sorunsuz çalışıyor.(Şimdi denedim)
İndirme üst bardaki simgesine tıklayınca çalışıyor (videonun altında çıkmıyor)

Son düzenleme:
FDM kullan linki yapistirir indirirsin hem rahatsiz ediyor o butonlar

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

PALA.

Üye
Birkaç aya eklentiler yeni ara yüze entegre edilebilir hale gelecektir.
Birşey yüklemedende indirme yapılabiliyor(dediğin link yapıştırma ile çalışan indirme siteleri var)Teşekkürler
Ben yazı fontunu ve biçimini beğenmedim eskiden yorumlar felan daha güzeldi ama problem değil video izlemek mesele.
Gece modunu çok beğendim

Konu Sahibi
NetVideo Hunter de güncellenmiş yakalayabiliyor videoları

Tepkiler: PALA.
O siteler max 720p indiriyor. Farklı dosya uzantıları ve maximum çözünürlükler için FDM veya İDM türevi bişey kullanman lazım. Ben kürekli İDM kullanıyorum.

PALA.

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi: