Youtube Hesabı Olan Kimler

Sponsorlu Bağlantılar

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
bi kac kez

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
bnm yok nasıl yapılıyo ?

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
way bea hiç görüşemedim nası sesi şarkılardakiyle aynımı montajmı :d: o adam süper söylüo şarkıları askerden gelince görüşürseniz enkazcının selamı war deyin

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
sesi aynı bi farkı yok hiç konuştunmu sen onunla

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
yoo :d:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
tamam

EroL

EroL

Emekli Yönetici

mfb2

mfb2

Üye
bazı videolar için üyelik istiyordu onun için açmıştım bi ara :naughty: qahraniw

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
yok:d:

SHS

SHS

Üye
var ama unuttum nicki :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
Benim yok ama yapacağım. Beyler birşey soracam . Bu bazı video larda kanal görüntüsü var hiç bozulmadan nasıl çekim yapıyorlar ve neyle çekim yapıyorlar. Kanal da oynayan bir diziyi çekip youtube atıyorlar. Bu nasıl oluyo birisi aydınlatsin beni? :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Snagit programı var ekranda olan biten her şeyi kaydedebiliyosun sesiyle beraber. Onu kullanarak kayıt yapabilirsin.

Astrosman

Astrosman

Üye
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Birde uydudan direk flash diske kayıt alabiliyosun. En net görüntüyü böyle alırsın. Bizim uyduda var bu özellik ama sadece deneme amaçlı kullandım, hiçbir işime yaramadı yani film falan kaydetmeyle uğraşmadım.

----------Eklendi @ 21:34:50 ---------- Yazıldı @ 21:33:38 ----------

onu nasıl bağlıyoruz uydu alıcısına?
Snagit uydudan değil bilgisayardan kayıt yapıyor. Online tv izlerken kaydedebilirsin snagitle. Ama en temizi usb ve kayıt özellikli bir uydu alıcı. Çok pahalı da değil bu alıcılar zaten, diğerleriyle hemen hemen aynı fiyatta.

Astrosman

Astrosman

Üye
Birde uydudan direk flash diske kayıt alabiliyosun. En net görüntüyü böyle alırsın. Bizim uyduda var bu özellik ama sadece deneme amaçlı kullandım, hiçbir işime yaramadı yani film falan kaydetmeyle uğraşmadım.

----------Eklendi @ 21:34:50 ---------- Yazıldı @ 21:33:38 ----------

Snagit uydudan değil bilgisayardan kayıt yapıyor. Online tv izlerken kaydedebilirsin snagitle. Ama en temizi usb ve kayıt özellikli bir uydu alıcı. Çok pahalı da değil bu alıcılar zaten, diğerleriyle hemen hemen aynı fiyatta.

dreamboxın kayıt özelliği nasıl? Biliyon mu

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hiç uğraşmadım boxla.

distakjo

distakjo

Üye
bi 7 senedir kullanıyorum heralde ben ya :) fatihmtb

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye