Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Youtube haricinde başka sitelerden hangi telefonla video yada film izleyebiliriz?
Sponsorlu Bağlantılar
nonamex
Üye
C6-01 ve C7 gibi AF'siz kamerasi olan telefonlardan daha iyi cekiyor olmasi lazim.
El~PisToLeRo
Üye
Hadi ya git bi incele dostum sen herseyi bilgisayar basından hallediyosun.Rakamlar yazılar hersey degil.
C5-03 bile daha iyi çekiyor resimler bulanık videolar takılmalı renksiz kalitesiz.Kamera konusunda sınıfa kalır bu telefon.
izo37
Üye
Konu Sahibi
el pis ne yaptın hacı bızı yerden yere vurdun sımdı. !!! araba almıyoruzkı ben sana ne demıstım flash jawa destegı olan telefon lazım dedım demı . sımdı geldı telefon ve sen dıyosunya cın malı işte bu cın malı degıl ARAPLARIN telefonu ıyı arastır. ınan benım kadar bakmamıssındır cunkı 550 tl ucret odedım.
el pis ne yaptın hacı bızı yerden yere vurdun sımdı. !!! araba almıyoruzkı ben sana ne demıstım flash jawa destegı olan telefon lazım dedım demı . sımdı geldı telefon ve sen dıyosunya cın malı işte bu cın malı degıl ARAPLARIN telefonu ıyı arastır. ınan benım kadar bakmamıssındır cunkı 550 tl ucret odedım.
Aynen arkadasım senin isteklerin dogrultusunda bu fiyata uyan tek telefon bu idi ve bende tavsiye ettim.
Telefonu karalamadım senin istekerin bu yöndeydi ve flash içerik açmasını istiyordun bütçen düsüktü önerdim.Ve arkadasla tartıstıgımız konu kamera konusudur.Ama arkadas lafı fazla dolandırdıgı için konu dagıldı.Telefon senin isteklerini karsılayacaktır dostum.Ayıca İphone 4 bile standart olarak flash oynatmıyor
izo37
Üye
Konu Sahibi
el pis evet kamerası o kadar iç açıcı degıl ama kamerayla ne yapıyoruz sanki yani ne işe yarıyo adı ustunde TELEFON bu ama bu cıcaz cok ısıme yarayacak gercekten TSK ederım el pis
hakanharun06
Üye
Hiç bir telefonda tüm videoları izleyemezsin, çünkü daha hiçbir marka adobeyle anlaşmamış. tüm markaların üst modellerinde daha yüksek flash desteği var ama adobe flash değil. yani birini açar birini açmaz.
sreamt
Üye
C6-01
By_GaBLiN
Üye
İdeos x5 Alabilirsin
harun22
Üye
Arkadaşlar telefon alındı artık hortlatmayın konuyu. Yorumları okuyun önce