• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Youtube' dan sonra "izlesene.com" ile de cepte video keyfi .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Youtube' dan sonra "izlesene.com" ile de cepte video keyfi .
391.285 kayıtlı kullanıcısı bulunan video paylaşım sitesi izlesene.com, WAP yayınına başladı.

Video izleme ve paylaşma sitesi olan izlesene.com, artık WAP’tan herkese video izleyebilme imkanı sunuyor. Alexa İnternet Trafiği ölçümleme şirketi verisine göre, en çok ziyaret edilen Türkçe siteler arasında 17’nci sırada bulunan izlesene.com, 391.285 kayıtlı kullanıcısı ile Nokta İnternet Teknolojileri bünyesinde hizmet veriyor.

Kullanıcıların videolara ulaşmak için yapması gereken tek şey, WAP uyumlu bir cep telefonundan wap.izlesene.com adresine girmek. Ücretsiz olarak sunulan bu hizmet yakında cep telefonundan çekilen videoların gönderimini de kapsayacak.

• Beğen
Tepkiler: mehmet1956

ouSahin

ouSahin

Üye
biliorum izlesene.com u çoq süper bir Türk video sitesi...

izlesene.com u maxicepe de koysak olmaz mı??

POWER

POWER

Üye
Ewt walla izlesene.comu da sitede koyabilsek ii olur...Ne de olsa made in TURKEY...

akrepkore

akrepkore

Üye
güzel bir video sitemiz.youtube gibi yaygınlasır inş.turk sitesi...

4482

Üye
izleseneyi you tubeye tercih ederim güzl bir site herkesede tavsiye ede bilirim

seko83

Üye
naşıl indireceğiz dayı ya

kayhan2

Üye
iyi güzelde başka site lerden film yada ne biiliyim bir video izlemek istiyoruzmesela ama izleyemiyoruz neden bende e 71 var izleyemiyorum

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk:oke:

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
ya allah rızası için şu cepten video izleme sorununu asamadim gitti millet nerdeyse cepten uzaya gidecek 5800 dan video izlemek istiyorum youtube veya izlesene fark etmez. Lütfen yardı

zamfakiri

Üye
Tesekkurler

hapisss

Üye

bu sıteden telefonunuzu secın ıstedıgınız programı ve oyunu ındırın kolay gelsın:)

phasan

phasan

Üye
çok güzel bir site ben seviyordum am cepten izlenmedigi için giremiyordum şimdi sevinim cepten izlenmesine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt