Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alıntı: djsalih91göndermiş.>
keita zaten zenci dolayısıyla kara
burdaki maksatın nedir?Açıklarsan güzel olur.Ayrıca insanları ayrırmamak lazım yok bu böyle yok şu şöyle
djsalih91
Üye
yok ya ne ayrımcılığı arkadaş dedi ya lig başlasın ak mı kara mı belli olur diye bende ona hitaben bir espri yaptım yoksa başka nedeni yok
ALPARS™
Üye
Tamamdır.
Hellboy®
Üye
DiaBLoS™;1462331' Alıntı:
Abi lyon iyi oyuncusunu verir mi akıl var mantık var, 3 milyon euro ya aldılar 14 milyon euroya sattılar.. Fildişi kadrosunda da zaten yedek.. Maşallah bizim insanların abartmak da üstüne yoktur bilirsiniz.. Yok süperstar yok yıldız yaw ne oluyoruz..!
Ribery mi adam yıldız abi. Keitanın Ribery in isminin yanında yer alması oldukça komik olmuş.
3 milyon Euroya mu aldılar komik 18 milyon €'ya aldılar + Lyon iyi oyuncusunu satmaz demişşin Benzema ?
Ribery Galatasaray'da kalsaydı da biz onu en fazla 20 milyon €'ya satabilirdik.Türk ligindeki düzen arjantin brezila liglerindeki gibi ucuz. Arda şuan İngiltere'de bir takımda oynuyo olsaydı bonservisi en az 25 milyon €'du. Keza Servet,Semih de öyle .. mesela guiza türk liginde oynuyo olsaydı bonservisi 18 Miyon € mu olurdu ? (tam rakamı bilmıyorum)
Keita konusuna da gelirsek hızı bizim lig için biraz fazla + Çok teknik de lig başlayınca daha iyi anlıcaksınız
aLLbiNo
Üye
<Keita Çok Hızlı> emin olun
zibidi39
Üye
youla ıle keita milli takım arkadsı oldugu ıcın boyle bı acıklama yaptıgnı dusunuyorum iyiki daha ılerıye gıdıp c.ronaldodan daha teknik bi oyuncu dememiş
aLLbiNo
Üye
Ya Arkadaşım Zaten Keita Hızlı Bir Futbolcu !!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda Bütün Özellikleri Ortada !! Son Vuruşları Kötü