Youla: Keita, Ribery'den hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djsalih91

djsalih91

Üye
keita zaten zenci dolayısıyla kara :ehe

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Alıntı: djsalih91 göndermiş. >
keita zaten zenci dolayısıyla kara :ehe
burdaki maksatın nedir?Açıklarsan güzel olur.Ayrıca insanları ayrırmamak lazım yok bu böyle yok şu şöyle:nono:

djsalih91

djsalih91

Üye
yok ya ne ayrımcılığı arkadaş dedi ya lig başlasın ak mı kara mı belli olur diye bende ona hitaben bir espri yaptım yoksa başka nedeni yok

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Tamamdır.:oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
DiaBLoS™;1462331' Alıntı:
Abi lyon iyi oyuncusunu verir mi akıl var mantık var, 3 milyon euro ya aldılar 14 milyon euroya sattılar.. :) Fildişi kadrosunda da zaten yedek.. Maşallah bizim insanların abartmak da üstüne yoktur bilirsiniz.. Yok süperstar yok yıldız yaw ne oluyoruz..!

Ribery mi adam yıldız abi. Keitanın Ribery in isminin yanında yer alması oldukça komik olmuş. :oke:

Ribery in şu an bedeli 80 Milyon Euro.. :)

3 milyon Euroya mu aldılar komik :) 18 milyon €'ya aldılar + Lyon iyi oyuncusunu satmaz demişşin Benzema ?
Ribery Galatasaray'da kalsaydı da biz onu en fazla 20 milyon €'ya satabilirdik.Türk ligindeki düzen arjantin brezila liglerindeki gibi ucuz. Arda şuan İngiltere'de bir takımda oynuyo olsaydı bonservisi en az 25 milyon €'du. Keza Servet,Semih de öyle .. mesela guiza türk liginde oynuyo olsaydı bonservisi 18 Miyon € mu olurdu ? (tam rakamı bilmıyorum)
Keita konusuna da gelirsek hızı bizim lig için biraz fazla :) + Çok teknik de lig başlayınca daha iyi anlıcaksınız ;)

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
<Keita Çok Hızlı> emin olun :oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
youla ıle keita milli takım arkadsı oldugu ıcın boyle bı acıklama yaptıgnı dusunuyorum iyiki daha ılerıye gıdıp c.ronaldodan daha teknik bi oyuncu dememiş:)

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Ya Arkadaşım Zaten Keita Hızlı Bir Futbolcu !!

Burda Bütün Özellikleri Ortada !! Son Vuruşları Kötü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...