Keita'ya değer biçilmiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Keita'ya değer biçilmiyor!
Galatasaray taraftrarının büyük bir özlem duyduğu Fildişili yıldız Abdül Kader Keita'nın talipleri artıyor. Peki Al Sadd, Keita konusunda nasıl bir karar verdi, işte detaylar...

2009-2010 sezonun başında Lyon'dan 8.5 milyon avro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Abdül Kader Keita kısa sürede Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelmeyi başarmıştı. Fantastik oyun karakteri ve takıma yaptığı pozitif katkı ile dikkatleri üzerine çeken Keita'nın sürpriz bir şekilde 8.1 milyon avro karşılığında Al-Sadd'a satılması sarı-kırmızılı taraftarları büyük bir üzüntüye boğmuştu.

Aradan geçen uzun bir süreye rağmen Galatasaray taraftarı hala Keita'yı unutabilmiş değil... Hemen her fırsatta Abdül Kader Keita'nın yeniden takıma dönmesi gerektiğini dile getiren sarı-kırmızılı taraftarlar, Ünal Aysal'a da çeşitli mektup ve pankartlar ile bu konuda mesajlarını iletiyor. Galatasaray taraftarının Keita heyecanı doruk noktasında gezinmeye devam ederken; Avrupa'nın çeşitli takımları da Fildişi oyuncu için Al Sadd'a resmi tekliflerini bir bir iletiyor.


Paris Saint Germain, Stuttgart ve Sporting'in Keita için Al Sadd'a yaptığı teklif reddedildi. Al Sadd Kulübü, Fildişi oyuncu Keita için çeşitli resmi teklilerin kulübe ulaştığını ancak bu tekliflerin reddedildiğini duyurdu. Arap medyasına yansıyan haberlere göre Keita için Al Sadd'a gelen teklifler 7-8 milyon avro civarında...

Al Sadd ile olan sözleşmesi 2013 Haziran ayında sona erecek olan Keita ise, bir gün Avrupa'ya döneceğini ve o bir günün her an olabileceğini dile getirdi. Avrupa'nın çeşitli takımlarından transfer teklifleri aldığını ifade eden Keita, "Avrupa'nın çeşitli takımlarından menajerime gelen bazı teklifler var. Ben, hala Avrupa'da oynayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum ve oradaki mücadeleye de hazırım. Avrupa'ya dönmekten korkmuyorum ve önümde hala iyi yıllar var" dedi.

Kariyer patlamasını 2005'te Lille'de yapan Keita, o tarihten bu yana Lyon, Galatasaray ve Al Sadd takımlarını formasını giydi. 2005'ten bu yana 3 transfer gerçekleştiren Keita için toplamda 31 milyon avro bonservis bedeli ödendi. Katar'da Al Sadd taraftarlarının adeta sevgilisi haline gelen Keita, zaman zaman agresif tavırları ve disiplinden uzak yapısı ile dikkat çekiyor.

Daha önce Al Sadd'ın Qatar ile oynadığı maçta rakip takım teknik direktörü Lazaroni ile kavga ettiği için üç maç ceza alan Keita, Katar Futbol Federasyonu tarafından 50 bin Katar Riyali ile cezalandırılmıştı.
 


haltie

haltie

Üye
satılıp yerine hemen hemen aynı fiyata lorik cana alınmıştı:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
haltie

haltie

Üye
yaramadı elden gidene mi yanarsın aynı parayı verip yerine aldığın boş çıkan adama mı yanarsın...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt