Yorumlarınızı Bekliyorum Saolun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınızı Bekliyorum Saolun
Merhaba arkadaşlar ben sizlere belki sonkez olabilir :D ama sorayım dedim
Nokia lumia920
Samsung galaxy s3
Htc one x
Sony xperia s
Lg optimus 4x
Nokia n9
Sizce hangisini almalıyım Sizlerden ricam başka telefon önerisi yapmayın heleki iphone hiç iphone 4s miş 5 miş asla kullanmam :D
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum:blush:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Lumia 920:good:

TheCower

TheCower

Üye
Lumia 920

ecel54

ecel54

Üye
lumia 920

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
lumia 920 bunların arasında kesinlikle hem performans hem tasarım hem kamera bakımından en iyisi.
Tamam su anlık wp8 o kadar yaygın olmayabilir marketi o kadar gelişmiş olmayabilir ama günden güne gelişiyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Lumia 920

anılbaran

anılbaran

Üye
920

kralsensin98

kralsensin98

Üye
Nokia lumia920 güzel fakat Samsung galaxy s3'u tavsiye ederim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
lumia 920 bunların arasında kesinlikle hem performans hem tasarım hem kamera bakımından en iyisi.
Tamam su anlık wp8 o kadar yaygın olmayabilir marketi o kadar gelişmiş olmayabilir ama günden güne gelişiyor.

marketplace şuanda en hızlı büyüyen market ve programcilar wp8 sayesinde c,c ,visual basic gibi pekçok platformdan faydalanabilecekler.oyunlar ve uygulamalar kolayca port edilebilecek:oke:windows8 de çalışan .exe uzantılı uygulamalar bile wp8de çalışabilecek:oke:ayrıca wp8de android ve iosta olmayan flash desteği de var.artı sistem stabilitesi ve lumia 920de puremotion hd gibi pek çok özel teknoloji cihazı cazip tutuyor:good:marketplace çok kısa sürede büyüyecek ve gelişecektir:) ayrıca herkes lumia 920 öneriyorsa bi bildiğimiz vardır:oke:

furkan176

furkan176

Üye
Nokia Lumia 920

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hay maşallah 920 almış yürümüş :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

marketplace şuanda en hızlı büyüyen market ve programcilar wp8 sayesinde c,c ,visual basic gibi pekçok platformdan faydalanabilecekler.oyunlar ve uygulamalar kolayca port edilebilecek:oke:windows8 de çalışan .exe uzantılı uygulamalar bile wp8de çalışabilecek:oke:ayrıca wp8de android ve iosta olmayan flash desteği de var.artı sistem stabilitesi ve lumia 920de puremotion hd gibi pek çok özel teknoloji cihazı cazip tutuyor:good:marketplace çok kısa sürede büyüyecek ve gelişecektir:) ayrıca herkes lumia 920 öneriyorsa bi bildiğimiz vardır:oke:

.exe uzantıl dosyalar wp8 de çalışmıyor.

15097

15097

Üye
Lumia 920 :oke:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Lumia920

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ilginç bu kadar cihaz arasında tartışma çıkmadı:ehe kesin sonuç lumia 920:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt