yöneticilerin dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakata417

nakata417

Üye
    Konu Sahibi
yöneticilerin dikkatine
admin ve moderotörler yaklaşık oalrak bu siteye 3 yıldan beri üyeyim ama aradıgım bazı dosyaları bu sitede olması gerektiği halde bulamıyorum??* neden??? ben nokia n-gage kullanıcıyım ama bana hitap eden forum doğru dürüs bişey bulamıyorum bu konu hakkında yoğunlaşırsanız sevinirim ayrıca bu konuyu bu şekilde buraya yazmam saçma en azından forum DİLEK VE ŞİKAYET bolumu altında bır alt forum daha açarsanız mesaj ve konu kirliliği olmamış olur ilginleniceğinizi umarak şimdiden teşekkür ediyorum..
BİLGİNİZE VE İLGİNZE.....

==> ALBAYRAK <==

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
yeri burası deil

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
" Site Hakkında " Bölümüne Açabilirdin :cool

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
cok zekisin nasıl anladın yerini burası olmadıgını????

zaten acıcak yer olmadıgı için buraya actıgımı beyan ediyorum zeky:bilmem:

Siz de o kadar zekisiniz ki 'Site Hakkında' bölümünün istek ve şikayet bölümü için olduğunu düşünememişsiniz. Biraz düzgün konuşun, bölümlerin açıklamalarına da bakın.

Sizin arayıp da bulamadığınız program hangisi, onu da yazsaydınız bari?

Her çıkan programı sitemize eklemiyoruz. Telefon kullanıcılarının tercihlerine göre ekleniyor programlar, ilgili yerlerde "Şu programı arıyorum" diye konu açanlarla yönetici veya normal üye arkadaşlarımız ellerinden geldikçe ilgileniyorlar. Başka ne yapabiliriz, var mı bir öneriniz? Her programı getirip siteye mi ekleyelim?

Ozan

Ozan

Admin
admin ve moderotörler yaklaşık oalrak bu siteye 3 yıldan beri üyeyim ama aradıgım bazı dosyaları bu sitede olması gerektiği halde bulamıyorum??* neden??? ben nokia n-gage kullanıcıyım ama bana hitap eden forum doğru dürüs bişey bulamıyorum bu konu hakkında yoğunlaşırsanız sevinirim ayrıca bu konuyu bu şekilde buraya yazmam saçma en azından forum DİLEK VE ŞİKAYET bolumu altında bır alt forum daha açarsanız mesaj ve konu kirliliği olmamış olur ilginleniceğinizi umarak şimdiden teşekkür ediyorum..

==> ALBAYRAK <==
Merhaba

Eleştiri yaparken yapıcı ve bilen kişi olarak yaparsanız, karşı tarafa derdinizi anlatır ve ciddi bir cevap alabilirsiniz.

Öncelikle site fonksiyonlarını tam olarak kullanmayı bilen bir kişi için, bir konunun daha önce olup olmadığını bulmak çocuk oyuncağıdır.

Sitenin en üstündeki "Arama" Butonuna bastıgınızda açılan popup menüde, aradığınız kelimeyi yazıp "Mesaj Başlıklarında Ara" seçenegini işaretli bir sekilde kullanırsanız, çok net sonuclara ulastıgınızı göreceksiniz. Tabiki aranacak kelime(leri) de bir o kadar anlamlı ve mümkün oldugunca anahtar kelime olmalı, eğer sonuc alamıyorsanız, anahtar kelime grubunu kısaltmanız gerekiyor. Bu bilgi, google dahil tüm arama motorlarında izlenmesi gereken bir stratejidir zaten.

Dilek ve Şikayet konusunda ise,
Sitemizin "Site Hakkında" bölümünü, sırf bu soruyu sormayasınız, eleştiri ve düşüncelerinizi koyacak yer aramayınız diye en üste koymus durumdayız zaten. Ve altında açıklaması da var.

Site Hakkında
Site hakkında duyurular, yenilikler, üyelerden öneriler, şikayetler, olumlu olumsuz eleştiriler..

Ummarım açıklayıcı olmuşuzdur :)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Benim bir siteye faydam dokunmamışsa içindekilere az daha çok şey istiyorum diye bir konu açacak kadar yüzsüz olamam ya siz...?

leiche

leiche

Emekli Yönetici
3 yıldır üye olduğunuzu söylüyorsunuz bu çok güzel fakat nedense 3 yıldır toplam 2 konunuz var ve biri bu konu?

yapmış olduğunuz hiçbir yararlı paylaşım göremiyorum kaldıki bunun karşılığında emek eden durmadan dosyaları güncelleyen arkadaşları eleştiriyorsunuz.

forum değerli yöneticiler sayesinde devamlı güncellenmekte.

isterseneiz aradığınız programı yazın googleye bakın hangi site çıkıyor

ycg35

ycg35

Üye
çilekeş son noktayı koymuşsun helal olsun..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bence daha girmez o üye :ehe 4 koldan yüklenmişsiniz adama :ehe

yusufucan

yusufucan

Üye
3 yıl diyo birde 2006 da üye olmuş 2008 mayıstayıs
:D

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap

==> ALBAYRAK <==

3 sene boyunca kimseye teşekkür yazmadın galiba....
böyle gidersen hiç bişey bulamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt