Yöneticiler, Attıkları Mesajların, Spam Mesaj Kriterine Girmemesine Özellikle Dikkat Etmelidir!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yöneticiler, Attıkları Mesajların, Spam Mesaj Kriterine Girmemesine Özellikle Dikkat Etmelidir!
Bu gece çok kapsamlı olarak bir araştırma yaptım. Öyle ki saatler geçti yani üstüne...
Başlık belli, konu belli...

Sizlerden ricam;
Birbirinin aynısı olan mesajlardan;
Sadece ifade ile cevap vermekten;
Bir konuya son mesajı ben atacağım diye cevap üstüne cevap verip gereksiz yere sakız kıvamlı konular yaratmaktan;
Konudan sapmaktan;
Üyelerle ikili geyiklere (GİRMEYİN DEMİYORUM AMA) sürekli olarak girmekten;

olabildiğince kaçınmanız.
Forumun her yerini "gönüldaşların mekanına" çevirmeyelim lütfen.

Her zaman aşağıdaki konuda olduğu gibi savunulamayabilirsiniz. Özellikle göze batan bir konumdasınız zira!..

http://www.maxicep.com/konu-disi/23...en-uyemiz-tesekkurler-176596.html#post2391687

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok doğru,gerçekten uğraşmışsın konuda da Davut'un mesajları için.
Ben de bu ,gereksiz yerde ve zamanda, spam nitelikteki mesaj atmamaya çok özen göstereceğim ki zaten son haftalarda buna son derece dikkat ediyorum.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yayınlamış olduğum özellikle dosya paylaşımı yaptığım konularımda eğer birisi mesaj ile teşekkür etmiş ise bende
Rica ederim... :oke: şeklinde mesaj olarak yazıyorum. Ben Maxi' ye girdim gireli bu şekilde devam ettim ve hala ediyorum. Bunudamı Spam olarak kabul ediyorsunuz acaba ?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Benim genelde yapmadıgım bişey zaten, mümkün oldugu kadar konuyu kendi msjlarımla degil üyelerin msjlarının olmasını seviyorum.Buda kaliteyi gösteriyor.
Rica etceksemde mutlaka en az 4-5 kişiden toplu alıntı yapıp rica ediyorum.Hep böle oldu.
En basidinden bir tane örnegi:

haltie

haltie

Üye
Ben bu konuda en çok eleştirilen moderatörüm sanırım.Doğrudur da inkar etmem.Daha dikkatliyim üyelik dönemime göre daha da dikkat etmeye çalışırım.

Ama şunlarda var bana ait bölümlerde paylaşım yapan bir üyeye teşekkür ederim teşvik amaçlı sorun yaratmaz bence ayrıca kendi konularımada cevaplar veririm teşekkür edene rica ederim derim bunlar üylerin hoşlarınada giden durumlar.

Ama şunuda çok fazla yapmam nadir yaparım kuru kuru teşekkürler yazmam çok antipatik oluyor genelde kişiye özel bir şeyler yazmaya çalışırım.

Zaten davutun bana yaptığı suçlama çirkince bir şeydi başka birine yapsa oda çirkince olurdu ben sadece o tarz mesajlardan ibaret biri değilim hiç bir moderatör arkadaşta değil bunu kendisi bolca yapmış zaten.

uzun lafın kısası kendi adıma dikkatli olurum:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Her teşekküre 'rica ederim' diye cevap yazmak yerine 15 - 20 teşekkürün arkasına bir rica ederim yazabilirsiniz arkadaşlar. Bu tür mesajlar üyeler tarafından pek dikkat çekmese de, yaşadığımız olayda olduğu gibi, dikkat çektiğinde hoş olmayan ithamlarla karşılaşıyor yönetim.

Dosya onaylayan veya bölümünde dosya paylaşımı yapılan arkadaşlar da benim yaptığım gibi her konuya 'teşekkür ederim' yazmak yerine 3 konuda teşekkür sistemini kullanıp, 1 konuda teşekkür ederim yazabilir. Emeklerin karşılığını mesajla belirtmemize veya almamıza gerek yok. Zira teşekkür sistemi sürekli 'teşekkür' mesajlarına alternatif olsun diye getirildi bir nevi.

Muhabbetinize kesinlikle kastım yok, şartlarım elverse ben de dahil olmak istiyorum ama Ata'nın bahsettiği geyik muhabbetleri bazen yersiz konularda dahi olabiliyor. Ata'nın dediği gibi, muhabbet etmeyin demiyorum ben de ama, buna çok dikkat etmek lazım. Biz yarın bir üyeyi konuyu dağıttığı için uyarırsak, üye bize 'yöneticiler de aynısını yapıyor' diye cevap verirse yerimize oturur kalırız. Bu konudaki tek derdimiz bu olur. Yoksa muhabbetiniz de neşeniz de bol olsun her daim..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bazı konularda her Allah' ın günü teşekkür gelmiyor Hasan, adam yazmış emeğine sağlık çok makbule geçti diye ee bir hafta bekleyim bir teşekkür daha gelsin de toplu rica ederim diyemem ki ben. Zaten mesaj sayısı gibi bir kaygım olsa mesaj sayısı istatistiklerim 2. 788 olmazdı. 1 yıllık üyeyim gözüm.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İki gözüm, yorumum genel anlamda değildi. Yaptığım yorum çok mesaj/hit alan konulara yönelikti. Söylediğin duruma göre de bir uygulanacak yol elbet var, ama sizin de bir iradeniz var. Benimkisi bir öneriydi, geri kalanı siz halledersiniz. :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Sorun yok Hasan:oke:
Hatta ben bazı konuların hortlamasına çok seviniyorum. Ön sıralara gelsin de layık olduğu iligiyi alsın diye.
Zamanında gözden kaçmış olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...