2 Üye hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
2 Üye hakkında
Alttaki mesajları bu sitede hiç bir ceza almamış spam mesaj cezası almamış,huzur bozduğu için ceza almamış ,sahtekarlık yaptığı için ceza almamış cezadan ziyade sözlü uyarı bile almamış bir üye olarak yazıyorum.

TEŞEKKÜRLER arkadaşlar benim içinde imkansızdı bir aralar, deseler gülerdim ama gerçekleşti TEŞEKKÜRLER herkese.

buradaki kırmızı yerleri bilerek editlemiş 2 alttaki mesajda laf sokacak ya zeki.

Davut™;2382195' Alıntı:
Senin için imkansız olan şey bu kelime ile İmkansız olmadı demi...
Bırakmasan dahada önce olurdun...

Davut™;2382022' Alıntı:
Ben dahada abartınını gördüm 1 ayda 2000-3000 copy paste yapanı gördüm ama tebrik etmek zorunda kaldık o ay ayın üyesi oldu şuanda Mod...:) Onu böyle bir rütbede görmek kötü... Tabi o biraz değişik yapmış Bininde TEŞEKKÜRLER bininde ÇOK TEŞEKKÜRLER bininde TEŞEKKÜRLER :oke: değiştirmiş

Yani bu üyeye biraz acele edilmiş oda değiştirebilirdi...:)

şimdi bu arkadaş defalarca yaptı bunu.

http://www.maxicep.com/maxi-kutlama...j-yazanlar-siralamasinda-ilk-5-de-358271.html

bu konuda eneste yaptı.

http://www.maxicep.com/konu-disi/23...-uyemiz-tesekkurler-3-176596.html#post2382022

sırf bana laf sokmak için bu konuyu hortlatmış.

Beni davut özellikle çok tahrik ediyor.çoğunu cevapsız bırakıyorum saygısızlığına cahilliğine fesatlığına veriyorum.mod olmasam çatır çatır veririm cevabını onların ama sizlere verdiğim bir söz var her admine her moderatöre sevdiğim her üyeye karşı sorumluluğum saygım var.

Arkadaşa sürekli diyorum benimle kişisel diyaloga girme varsa sorun git adminlere anlat ama yok kalın kafalı.Recep olsa oda şahit kaç mesajı vardı şikayet ettiğim sildirdiğim.

Şu hortlattığı konuda açıkca diyor ki haketmeyen bir insan sadece spam mesajıyla bir yerlere gelen bir mod var diyor.burada sadece beni değil mod olarak arasına kabul eden herkesi eleştiriyor ben bunu anlıyorum.

ya arkadaşa gerekli cevap ceza uyarı her neyse ders alacağı bir şey verilsin yoksa ben sizi yanıltıp arkadaşla çirkin diyaloglara gireceğim gerçekten.çünkü devamlı benim üzerime geliyor bunlar doğrudan olanlar birde dolaylı olanlar var.

Ben bu konudan çok sıkıldım özellikle enes ve davut sürekli sorun yaratan tartışmalar içine giren arkadaşlar.
http://www.maxicep.com/uyeler/mavicol/558821/index2.html

bu üyenin profilinde kendi aralarında tartıştılar barıştılar.birisi ayın üyesi oldu biri star ikiside bu aldıkları rütbenin hakkını veremedi hiç bir zamanda veremezler yönetici olduklarında düşünemiyorum bile.site için yararlı olabilirler ama bunu kötüye kullanma hakkını neden onlar buluyor.hep şımarıklar salih tarzı vazgeçilmezler sanki onlar olmasa maxi olmayacak gibi.zararları yararlarından çok...

sürekli yeni üyelerle dalga geçerler dışlarlar banada enes yaptı benzer şeyler çocuk yüzünden siteden kopuyordum ve kopan üyelerde var buna eminim.yaşadığım son örnek
http://www.maxicep.com/konu-disi/maxicepten-ayriliyorum-2-357788.html#post2378555

bu çocuk özelden dedi bana veryansın etti resmen yazdığı mesaja bak.

istediğim şu ki:bu çocuklara anlatılsın bir şeyler öyle paldur küldür konuşamasın benim konumda ise bana dediklerinin cezasını çeksinler tartışmak istemiyorum buda sadece ''samimiyetime inanın'' bana olan güveni boş çıkarmamak içindir.

saygılarımı sunarım nasıl yazdım bilmiyorum ama sinirlendim bu kez çok fazla...

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
bu üyenin profilinde kendi aralarında tartıştılar barıştılar.birisi ayın üyesi oldu biri star ikiside bu aldıkları rütbenin hakkını veremedi hiç bir zamanda veremezler yönetici olduklarında düşünemiyorum bile.site için yararlı olabilirler ama bunu kötüye kullanma hakkını neden onlar buluyor.hep şımarıklar salih tarzı vazgeçilmezler sanki onlar olmasa maxi olmayacak gibi.zararları yararlarından çok...

Katılıyorum...

Aldırma kardeşim. Bak sen yine sabırlı çıktın ya ben ne yapayım ? Ben 1 - 2 - 3 sabrediyorum ondan sonra ipler bir koptumu tamam...

Davut denen arkadaş ile bir polmeğim yok ama Enes denen elemanı şahsen bende sevmiyorum. En son forumdan ayrılmayı düşünen bir üyenin konusunda durduk yere bana sataşmaya kalktı. Bu elemanlara yüz verildikçe astarını isteyecekler. Sabırda biryere kadar deyip yönetimden birkaç arkadaş (bende dahil) verilen bu yüze ve astara tahammül edemeyip tartışma çıkabilir. Yada bu elemanlar tarafından tartışma çıkartılıp yöneticileri tartışma içine çekebilirler. İnşallah olaylar Salih / Adem / Burcu vakasına ulaşmadan bir dur diyen çıkar ve virgül değil de nokta koyar.

Ozan

Ozan

Admin
Bu kisilerin bu sekilde bir tavır sergilediklerinden hiç haberim olmadı, görmedim. Sanırım gitmeye niyetlenen veya gideceklere/gidenlere sataşıyorlar bu sekilde örnek verdigin gibi ... Ata iki üyeye de daha hakim o yüzden konuyu değerlendirip, ikisine ciddi bir rahatsızlık uyarısı bildirirse sevinirim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

Attı topu bana...
Konuyu görmüştüm.
İlgileneceğim.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum...

Aldırma kardeşim. Bak sen yine sabırlı çıktın ya ben ne yapayım ? Ben 1 - 2 - 3 sabrediyorum ondan sonra ipler bir koptumu tamam...

Davut denen arkadaş ile bir polmeğim yok ama Enes denen elemanı şahsen bende sevmiyorum. En son forumdan ayrılmayı düşünen bir üyenin konusunda durduk yere bana sataşmaya kalktı. Bu elemanlara yüz verildikçe astarını isteyecekler. Sabırda biryere kadar deyip yönetimden birkaç arkadaş (bende dahil) verilen bu yüze ve astara tahammül edemeyip tartışma çıkabilir. Yada bu elemanlar tarafından tartışma çıkartılıp yöneticileri tartışma içine çekebilirler. İnşallah olaylar Salih / Adem / Burcu vakasına ulaşmadan bir dur diyen çıkar ve virgül değil de nokta koyar.

Eyvallah kardeşim sabrettikçe üzerine geliyorlar insanın tartışma içine çekip orda aklı sıra üstünlük kurmak niyetinde.sağol anlayışın için.

Bu kisilerin bu sekilde bir tavır sergilediklerinden hiç haberim olmadı, görmedim. Sanırım gitmeye niyetlenen veya gideceklere/gidenlere sataşıyorlar bu sekilde örnek verdigin gibi ... Ata iki üyeye de daha hakim o yüzden konuyu değerlendirip, ikisine ciddi bir rahatsızlık uyarısı bildirirse sevinirim

Gitmeye niyetlenen değil direkt bana sataşıyorlar Ozan.yazdığı mesajlar bunlar onların koydum oraya.sürekli sorun halindeler.

Eneside örnek verdim ama enes bundan iyidir.Adam bana göz göre göre neler dedi kaç kez.

Ata daha iyi ilgilenir dediğin gibi.Atacım koydum oraya mesajları, dediklerini çokta rahatsız oldum.

Enesi önemsemiyorum önemli değilde davuta güzelce bir uyarı istiyorum.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Eyvallah kardeşim sabrettikçe üzerine geliyorlar insanın tartışma içine çekip orda aklı sıra üstünlük kurmak niyetinde.sağol anlayışın için.

Aynen katılıyorum...

Aynı şekilde bende Davutu önemsemiyorum ama Enesi önemsiyorum. Halitin istediği şeyden bende istiyorum.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bir iki söyleriz,uyarırız kendiliğinden biter gider Halit abi sen sıkma canını.
Ve ayrıca ben senin karşılık olarak cevap yazmanı bekliyordum düşük bir ihtimal olsa da.Ama sen yapmadın en iyisini yaptın.GEreksiz tartışmaya girmedin.Adı üstünde bunlar daha çocuk en azından çocuk gibi hareket ediyorlar.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Enes bu konuda daha anlayışlı çocuğa anlatınca anlıyor ama bu davut anlamıyor anılım kaç kez oldu inanamazsın.

Enese sözlğ uyarıya bile ihtiyacı yok o düzeltiyor kendinide davuta gerçekten uyuz oldum.

Anıl desem nolucak adamlar anlamıyor ki.neyine cevap vereyim.birisi birinin haksız mod olduğunu düşünüyor diğeri maxicepte ilk beşe girmenin küçük bir mutluluk olduğunu düşünüyor zihniyetleri bu.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe mümkünse ben de 1 porsiyon davut için istiyorum :ehe

Güven abim bir kaç kez özelden mesaj attı davutun bana yazdıklarını görüp sakin ol cevap yazma tartışma gibisinden bu konuyu açmazdım ama gerçekten çok oldu artık.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sonuna kadar hakLısın HaLitim , dediğin gibi birden fazLa kez ben şahit oLdum ki bunLar sadece gördükLerimdi ..

burada payLaşarak bir nebze de oLsa içini döktün ve iyi yaptın :op:

güzeL payLaşım :d::d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
emeğe saygı 1 saat uğraştım :ehe aynen içimi döktüm abi rahatladım:ehe ama davutun yanına kar kalmasın istiyorum artık.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ver ver ulaş:ehe 3.600 olsun uyuz eti beni :d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet ben verdim ve 3.600 oLdun ..
başım da ağrıyordu iyi geLdi bu :d::d::d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ata bu konuyla derinlemesine ilgilenip, gereğini yapacaktır buna adım gibi eminim. Enesin biraz naz yapma payı var ama Davutun buna hakkı yok. Yazdığı mesajda yönetime ağır suçlamalar yapılmış. Burada moderatör olan herkez kendi hakkıyla, emeğiyle geldi buna kimse kalkıpta avantadan mesaj kasıp moderatör oldu diyemez.

Halit'i sakin davranışların dolayı tebrik ediyorum. Bu sabrın formülünü bana özelden atarsan kullanmak isterim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt