YoLink | Bu Eklenti İle Arama Yapmak Çok Zevkli...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YoLink | Bu Eklenti İle Arama Yapmak Çok Zevkli...
Uçsuz bucaksız internet dünyasında yolumuzu bulmamızı sağlayan arama motorları yardımıyla her gün milyarlarca arama sonucu elde ediliyor. Bu arama sonuçları çoğumuzu ortalamanın üzerinde memnun etse de, bu sonuçları daha da işe yarar hale getirmek mümkün. YoLink adlı ücretsiz bir program bu konuda size yardımcı olabilir.

YoLink, bir Firefox veya Internet Explorer eklentisi olarak çalışıyor. Yaptığı şey ise gerçekleştirdiğiniz arama sonuçlarının listelendiği sayfa yer alan bağlantılara sizin için göz atmak ve içeriği hakkında size aynı sayfada ek bilgiler sunmak. Böylece bir bağlantıya tıklamadan önce, açılacak olan web sitesinin aramanızla gerçekten ne kadar ilgili olduğunu tespit edebilirsiniz.

Temel olarak arama motorunun sonuçlarını daha detaylı inceleyebilmek hedefiyle hazırlanmış olsa da YoLink, içerisinde bağlantı bulunan tüm internet sayfalarında kullanılabiliyor. Kullanmak için tek yapmanız gereken, tarayıcının araç çubuğuna yerleşen bu eklentide yer alan boş alana istediğiniz anahtar kelimeyi yazmak ve Enter'a basmak. Bundan sonra pencere ikiye bölünecek ve sağ tarafta sayfada yer alan bağlantılardan YoLink'e yazmış olduğunuz anahtar kelime ile ilgili olan bağlantıların bir ön izlemesini görebileceksiniz.


 
  • Beğen
Tepkiler: X-LifeHard


X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Teşekkürler güzel bişeye benzio:oke:
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt