Yolda 100 tl bulsanız ne yaparsınız.)?

Sponsorlu Bağlantılar

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Eyvallah kardeşim de 100 biraz az sanki benim durumları da biliyorsun... Üzerine bir kaç yüz de sen koy öyle yolla ;)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bu adam fakir somalili ilk beyaz :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
gazeteye kayıp ilanı veririm

patlamışmısırgeridöndü

Üye
Hahahaha mesajı silmişler :muha::muha:

Yönetici tarafından düzenlendi:
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar üslubumuza dikkat edelim lütfen.!!!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Murat Alper
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
o paranın tamamını 20 tane 5 lik yaptırır farklı farklı yerlere koyardım millet sevinsin demi :D

Gerçekte:
biraz beklerdim sahibi gelmesi için mesela yolda bulsam bile alırdım bi soğuk çay falan otururdum orada beklerdim 1-2 saat sonra alırdım eğer paraya ihtiyacım gerçekten ciddi ciddi var ise kullanırdım ve sonra 100 tl lik bir hayır işi yapardım eğer paraya ihtiyacım yok ise durum iyi ise durumu kötü olan birisine yardım ederdim o parayla çünkü başkasına iyilik yapınca ben de mutlu oluyorum :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Camii'ye Sadaka Veririm Hiç Düşünmeden :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Düşünmeden cebe atarım. Düşünürsem de camiye bağışlarım. Hadi iyi sahurlar...

• Beğen
Tepkiler: canko13
ozakin70

ozakin70

Üye
Hic bulasmam

MaxipmaN

Üye
bazı insanlarda hiç Allah korkusu yok senin olmayan bişeye ya bulaşmazsın ya da camiye falan verirsin,orta okulda bi arkadaş bi lira buldu mu hemen gider cips alırdı çok yanlış

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Iddaya basarim giderse gider :) haydan gelen huya gider hesabi veya 100 tl lik abur cubur alir deliler hastanesidnde dagitrim.zira cocuk.gbi seviniyolar...guzel bise bir insani sevindrmek Allah yardimcilari olsun

Casdee

Üye
Bir fakire sadaka olarak verirdim.

esokmen

esokmen

Üye
Ben hiç affetmez alırdım

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
şöyle avazımın çıktığı kadar bağırırdım para düşüren oldu mu die çıkmaz ise götürür hayır kurumuna bağışlardım. Hakkım olmayan parayı alamam

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
mürteza16

mürteza16

Üye
Görmezden gelirim.

Aligzl94

Aligzl94

Üye
"Umur dağlar bunu trolledi"Ben de almam. Çok kişi 'aldım bunlar bunlar oldu' diye anlattılar. Adam alıyor bir süre sonra daha fazla para gidiyor. Ör bizim biyoloji hocamız 100 tl falan bulmuş sahibini uzun süre aramasına ramen bulamamış gidip üzerine 80 tl koyup altın almış 1-2 ay sonra o altın kayıp olmuş. Veya idda dan milyar kazanan biri dana almış dana bir süre sonra ölmüş. Haram paradan hayır gelmez. Ben bulsam cami ye bile götürmem oluğu yerde kalısın.

• Beğen
Tepkiler: canko13
The Shadow

The Shadow

Üye
Iddaya basarim giderse gider :) haydan gelen huya gider hesabi veya 100 tl lik abur cubur alir deliler hastanesidnde dagitrim.zira cocuk.gbi seviniyolar...guzel bise bir insani sevindrmek Allah yardimcilari olsun
Isin gucun iddaa seninde :zzz:

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR

Üst Alt