Esendağlı Üye Bu sadece erkekler için galibabirde umarım yukardayken değilde aşagıdayken kullanılıyordur,çünkü kapısı falan yok
Bu sadece erkekler için galibabirde umarım yukardayken değilde aşagıdayken kullanılıyordur,çünkü kapısı falan yok
zaza Üye urfada da isteriz --------------- Ekleme --------------- Esendağlı' Alıntı: Bu sadece erkekler için galibabirde umarım yukardayken değilde aşagıdayken kullanılıyordur,çünkü kapısı falan yok Genişletmek için tıkla ... belki ayakta yapılıyodur sonuçta o ülkelerde ayıp yada ar diye bişi yokki
urfada da isteriz --------------- Ekleme --------------- Esendağlı' Alıntı: Bu sadece erkekler için galibabirde umarım yukardayken değilde aşagıdayken kullanılıyordur,çünkü kapısı falan yok Genişletmek için tıkla ... belki ayakta yapılıyodur sonuçta o ülkelerde ayıp yada ar diye bişi yokki
Necmati Üye yurisa' Alıntı: urfada da isteriz --------------- Ekleme --------------- belki ayakta yapılıyodur sonuçta o ülkelerde ayıp yada ar diye bişi yokki Genişletmek için tıkla ... Onlar ayıptam ne anlar
yurisa' Alıntı: urfada da isteriz --------------- Ekleme --------------- belki ayakta yapılıyodur sonuçta o ülkelerde ayıp yada ar diye bişi yokki Genişletmek için tıkla ... Onlar ayıptam ne anlar
mangdaşire Üye istedikleri kadar tuvalet olsun.Türkiye'ye geldiginde hayatta girmem.hem pis oluyor,hem de kapalı alan korkusu olunca,ben buraya girersem bidaha çıkamam.zaten çok kötü yapmışlar köstebek gibi...
istedikleri kadar tuvalet olsun.Türkiye'ye geldiginde hayatta girmem.hem pis oluyor,hem de kapalı alan korkusu olunca,ben buraya girersem bidaha çıkamam.zaten çok kötü yapmışlar köstebek gibi...
LuckyDALT0N Üye O yanlış amacın sokakta yapılmasından iyidir bence pelın_' Alıntı: ilgınç türkiyede bunu farklı amac ogruna kullanırlar bence gelmesın Genişletmek için tıkla ...
O yanlış amacın sokakta yapılmasından iyidir bence pelın_' Alıntı: ilgınç türkiyede bunu farklı amac ogruna kullanırlar bence gelmesın Genişletmek için tıkla ...
LuckyDALT0N Üye Kahkaha attım bu yorumuna Adilx05' Alıntı: Türkiyede Olsa O Aşşağı İnince neler Yaparlar Genişletmek için tıkla ...
Kahkaha attım bu yorumuna Adilx05' Alıntı: Türkiyede Olsa O Aşşağı İnince neler Yaparlar Genişletmek için tıkla ...