Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hadi ama ne olcakakki davetli değimiyim bende zaten belki gelini beğenmem gelmem
zibidi39
Üye
oldu be ben aldıktan sonra ne kıymetı kaldı onun bu ısler karsılıklı yane bugun sen alırsın takıyı yarın oburgun senın kızların ddunu olur afananın sunnetı olur bende senı gorurum
oldu be ben aldıktan sonra ne kıymetı kaldı onun bu ısler karsılıklı yane bugun sen alırsın takıyı yarın oburgun senın kızların ddunu olur afananın sunnetı olur bende senı gorurum
--------------- Ekleme ---------------
dawetlısın tabı takıyı getırdıgın surece beyenıp byenmemen onemı degılkı senın beyenen beyenmıs zaten onu
Benim yaşım 22 daha 17 yaşında anlayamazsın derken seni kast etmiştim ben... Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Ama sırtıma yük alamam. Daha o seviyeye gelebilmek için 40 fırın ekmek yemek lazım.
benim yaşım 22 daha 17 yaşında anlayamazsın derken seni kast etmiştim ben... Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Ama sırtıma yük alamam. Daha o seviyeye gelebilmek için 40 fırın ekmek yemek lazım.
zaten sorun sorumluluk sahibi olmak ha bu arada beni kastetmişsin buda öğüt verdiğin anlamına gelebilir sağol
bu arada bırak evlenmeyi kız arkadaşım bile yok benim aşık olduğum biri de yok
Ne anlamımı var ? Daha 17 yaşında bu anlamı anlayamazsın. Kısaca açıklayayı sana.
1 - Askerliğimi yapmadım.
2 - İş hayatımı evlenebilecek kadar rayına oturtmadım.
3 - Askerliğimi yapmadan iş hayatım rayına oturmaz.
4 - Sırtımı aileme yaslamam.
Bunlara rağmen değer verdiğim kız ile evlenirsem. Kıza mutluluk veremem. Sadece eziyet ederim. Buda bana yakışmaz...Eziyet çekmek ve çektirmek için değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için evleneceksin...
Ne anlamımı var ? Daha 17 yaşında bu anlamı anlayamazsın. Kısaca açıklayayı sana.
1 - Askerliğimi yapmadım.
2 - İş hayatımı evlenebilecek kadar rayına oturtmadım.
3 - Askerliğimi yapmadan iş hayatım rayına oturmaz.
4 - Sırtımı aileme yaslamam.
Bunlara rağmen değer verdiğim kız ile evlenirsem. Kıza mutluluk veremem. Sadece eziyet ederim. Buda bana yakışmaz...Eziyet çekmek ve çektirmek için değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için evleneceksin...
güzel bi eş olduktan sonra niye korkalım evlilikten
ben 29 yaşındayım çalışıyorum ve kızların seven bir erkek değil yakışıklı bi erkek aradıklarını çözdüm .. evlenmek bu durumda hayal kırıklıdır huy güzelliği olsun yeter diyten kızlar hiçde sözünde duramuyor k. bakmasınlar.. bende bundan sonra güzel bi kız arıyacam
Perfect!
Üye
ya evlenip napacan ya bekarlık sultanlık hayatı yaşamak lazım
güzel bi eş olduktan sonra niye korkalım evlilikten
ben 29 yaşındayım çalışıyorum ve kızların seven bir erkek değil yakışıklı bi erkek aradıklarını çözdüm .. evlenmek bu durumda hayal kırıklıdır huy güzelliği olsun yeter diyten kızlar hiçde sözünde duramuyor k. bakmasınlar.. bende bundan sonra güzel bi kız arıyacam
bir kere kızlar genellikle fazla yakışıklı erkek tercih etmezler.... (aladtılma korkusundan...)
bunu hiçbir bayan da ifade edemez... bilinç altında yatar öylece...