Yoksa evlenmekten korkuyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zibidi39

zibidi39

Üye
oldu be ben aldıktan sonra ne kıymetı kaldı onun :D bu ısler karsılıklı yane bugun sen alırsın takıyı yarın oburgun senın kızların ddunu olur afananın sunnetı olur bende senı gorurum :D

--------------- Ekleme ---------------

hadi ama ne olcakakki davetli değimiyim bende zaten belki gelini beğenmem gelmem
dawetlısın tabı takıyı getırdıgın surece :) beyenıp byenmemen onemı degılkı senın beyenen beyenmıs zaten onu:D

kemal21

kemal21

Üye
oldu be ben aldıktan sonra ne kıymetı kaldı onun :D bu ısler karsılıklı yane bugun sen alırsın takıyı yarın oburgun senın kızların ddunu olur afananın sunnetı olur bende senı gorurum :D

dawetlısın tabı takıyı getırdıgın surece :) beyenıp byenmemen onemı degılkı senın beyenen beyenmıs zaten onu:D
EH HADİ HAYIRLISI :d:

huri$

huri$

Üye
$aka bee dugun tarihi belli olsun takilara bakcam cok guzel seyler var cunku :) karar vermek zor

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
senin yaş 22 değilmiydi yoksa bende kendi aykları üzerinde duramayan birinin evlenmesine karşıyım

Benim yaşım 22 daha 17 yaşında anlayamazsın derken seni kast etmiştim ben... Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Ama sırtıma yük alamam. Daha o seviyeye gelebilmek için 40 fırın ekmek yemek lazım.

kemal21

kemal21

Üye
benim yaşım 22 daha 17 yaşında anlayamazsın derken seni kast etmiştim ben... Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Ama sırtıma yük alamam. Daha o seviyeye gelebilmek için 40 fırın ekmek yemek lazım.
zaten sorun sorumluluk sahibi olmak ha bu arada beni kastetmişsin buda öğüt verdiğin anlamına gelebilir sağol
bu arada bırak evlenmeyi kız arkadaşım bile yok benim aşık olduğum biri de yok

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne anlamımı var ? Daha 17 yaşında bu anlamı anlayamazsın. Kısaca açıklayayı sana.

1 - Askerliğimi yapmadım.
2 - İş hayatımı evlenebilecek kadar rayına oturtmadım.
3 - Askerliğimi yapmadan iş hayatım rayına oturmaz.
4 - Sırtımı aileme yaslamam.

Bunlara rağmen değer verdiğim kız ile evlenirsem. Kıza mutluluk veremem. Sadece eziyet ederim. Buda bana yakışmaz...
Eziyet çekmek ve çektirmek için değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için evleneceksin...

Yaw sabah da ben bunları düşünüyordum işte :D
Hani umut vardı :p

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ben umut yok demedim ki Enescim. Sadece zamanını bekliyorum. :)Doğru hamleyi doğru zamanda yaptığın zaman problem yok... :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Reşit olayım anında evleniyorum düğünüme herkesi bekliyorum :ehe

hrn_07

hrn_07

Üye
Reşit olayım anında evleniyorum düğünüme herkesi bekliyorum :ehe

:naughty: :lol:biggrin::thumbup::anlas::sirit::walk::dance::halay3::hoba::halay2::disko: gelioruz enesss :kıskıs:

Ne anlamımı var ? Daha 17 yaşında bu anlamı anlayamazsın. Kısaca açıklayayı sana.

1 - Askerliğimi yapmadım.
2 - İş hayatımı evlenebilecek kadar rayına oturtmadım.
3 - Askerliğimi yapmadan iş hayatım rayına oturmaz.
4 - Sırtımı aileme yaslamam.

Bunlara rağmen değer verdiğim kız ile evlenirsem. Kıza mutluluk veremem. Sadece eziyet ederim. Buda bana yakışmaz...
Eziyet çekmek ve çektirmek için değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için evleneceksin...

:oke: en iyisi en doğrusu...

jejep

jejep

Üye
geliyorum enes:D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
güzel bi eş olduktan sonra niye korkalım evlilikten:D

ben 29 yaşındayım çalışıyorum ve kızların seven bir erkek değil yakışıklı bi erkek aradıklarını çözdüm .. evlenmek bu durumda hayal kırıklıdır :D huy güzelliği olsun yeter diyten kızlar hiçde sözünde duramuyor k. bakmasınlar.. bende bundan sonra güzel bi kız arıyacam

Perfect!

Üye
ya evlenip napacan ya bekarlık sultanlık hayatı yaşamak lazım

kol@j

kol@j

Üye
güzel bi eş olduktan sonra niye korkalım evlilikten:D

ben 29 yaşındayım çalışıyorum ve kızların seven bir erkek değil yakışıklı bi erkek aradıklarını çözdüm .. evlenmek bu durumda hayal kırıklıdır :D huy güzelliği olsun yeter diyten kızlar hiçde sözünde duramuyor k. bakmasınlar.. bende bundan sonra güzel bi kız arıyacam

bir kere kızlar genellikle fazla yakışıklı erkek tercih etmezler.... (aladtılma korkusundan...)
bunu hiçbir bayan da ifade edemez... bilinç altında yatar öylece...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt